Моя любов від Lamel✨
Мова піде про рідкі матові тіні
Коротка передмова
Перший пост про цю знахідку заблокували, тому що побачили там рекламу. Хоча я ніколи не знала, що вмію рекламно писати🥲трохи обідно(
Карина я побачила ваш коментар і вдячна Вам за нього❤️
Знахідка року
Колись в мене були вже рідкі тіні для повік від Luxvisage, правда блискучі) Я завжди задивлялась на їх новинки рідких тіней,але матових і передивилась багато туторіалів по їх використанню… Загалом поки я роздумувала над покупкою, їх зняли з продажу, самі знаєте за що…
Одного разу я зайшла в Єву і побачила новинку від Ламель, а саме їх нові матові рідкі тіні🤎 і вирішила їх придбати… Чесно колір я вибирала наосліп, тому що не було тестерів…
І знаєте з кольором я не прогадала, взяла просто універсальний коричневий у відтінку 401 creme👀
Прийшовши додому я вирішила їх протестувати і я просто закохалась в цей колір😍Вони виявились неймовірними і дуже личать до карих очей✨
А на наступний день я побачила їх в однієї дівчинки-візажиста у відео-огляді покупок… це так неочікувано було, коли купила тіні наосліп, не дивлячись рекомендації інших…моя інтуіція завжди з кольорами вгадує😊
Отож не буду довго і багато розписувати)
Це дійсно моя найкрутіша знахідка року❤️
Декілька правил нанесення цих тіней:
- Нанесіть на повіки базу під тіні або консилер і зачекайте 1-2хвилини - це допоможе вирівняти колір повіки і не наставити плям при тушовці.
- Забудьте про пензлик - тушуйте пальчиком. Так вони найкраще лягають і не полосять, тому що від температури тіла рідкі текстури краще розподіляються. Я навіть тон наношу руками, а потім прохожусь вологим спонжиком зверху, створюючи невагоме покриття.
- Тушуйте відразу швиденько, тому що під дією повітря вони стинуть і потім погано тушуються.
Думаю ці правила допоможуть і Вам віднайти любов до них.
До речі вони дуже класно підходять для щоденного макіяжу. Тому що швидко наносяться і протягом дня не скочуються🫶🏻
Також їх можна використовувати не тільки як рідкі тіні для повік, а як підложку під звичайні тіні і як рідкий скульптор.
Памʼятайте, що працювати з ними потрібно швидко.
P.S. Немає жодної реклами у цьому дописі, тільки досвід і щира рекомендація. Тим паче продукт дуже універсальний і підійде кожній.
Коментарі (0)