Alina Addams 💃🏻

Antonio Banderas Power of Seduction

Antonio Banderas Power of Seduction

🥂Туалетна вода п'янка, але в той самий час стримана та елегантна.

Через те, що парфуми це дуже індивідуальна річ, бо їх сприйняття залежить від багатьох факторів та змінюється на різній шкірі, буду старатися ділитися досвідом максимально об'єктивно з урахуванням вище сказаного.

Тестувала на блоттерах і шляхом "нюхання" коханого (* слово використане автором для надання емоційного забарвлення 😂).

Історія цього аромату починається з несамовитого бажання мого чоловіка обливатися парфумами (хоча він цей факт заперечує 😂). Тому я хотіла зробити йому подаруночок і не занадто претензійний та специфічний, і не занадто гучний та різкий (рятую себе та оточення), а саме вдалий варіант на кожен день.

Раніше сумнівалась в композиціях Antonio Banderas, але потім мої сумніви розвіялися назавжди. Для мене аромати Antonio Banderas це саме той випадок, коли якість добряче перевищує ціну (у своїй класифікації звичайно, вони не нішеві, але на них і не претендують).

Antonio Banderas Power of Seduction

Заявлені ноти:
Початкова нота: Бергамот, Яблуко
Нота серця: Лаванда, Мускатна шавлія, Полин
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Деревинні ноти, Мох, Пачулі

1. Піраміда аромату відчувається в повному обсязі, всі заявлені ноти звучать яскраво.

2. Я добре відчуваю на блоттері: свіжість бергамоту та яблучну кислинку, далі таку красиву трав'янисту свіжість лаванди, мускатної шавлії та полину, потім аромат стає більш серйозним, бо розкриваються деревинні ноти та мох і на останок розтікається бобами тонка й амброю.

3. Аромат розкривається досить легко та швидко, а потім звучить своїм ідеально сконструйованим механізмом де кожна нота важлива деталь. Єдине, що аромат на початку здається зовсім легким та цитрусовим, але коли доходить до бази стає благородним та густим і навіть солодкуватим.

4. Стійкість вище середньої, чоловік наносить тільки на шкіру й туалетна вода гідно звучить добру більшу частину дня, на одязі звичайно тримається довше.

😉Це аромат, який в більшості випадків зчитується людиною як приємний, а значить його можна дарувати, з великою долею успіху.