Lytvynenko

Такі креми для стоп - моє спасіння

Такі креми для стоп - моє спасіння

Крем Farmona Nivelazione Foot Cream 6 In 1 від польського бренду - призначений для сухої та огрубілої шкіри, схильної до кератозу і надмірного потовиділення.

Виробник зазначає, що крем зменшує лущення, пом'якшує ороговілий шар, а також нейтралізує неприємні запахи. Він активує механізм регенерації клітин, зволожує й усуває подразнення. Також запобігає сухості та розтріскуванню шкірного покриву, надає ногам гладкості, м'якості та дарує комфорт!

Такі креми для стоп - моє спасіння

AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), GLYCERIN, STEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE SE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, DIATOMACEOUS EARTH, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, UREA, CETEARYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, PARAFFIN, C10-C18 TRIGLYCERIDE, CERA ALBA, CLIMBAZOLE, MENTHOL, SODIUM POLYACRYLATE, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, OCTENIDINE HI, PHENOXYETHANOL, ALCOHOL DENAT., SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PARFUM (FRAGRANCE).

Формула засобу містить 10% парафіну, бджолиний віск і масло ши. Завдяки цим інгредієнтам крем забезпечується багатогранна дія, спрямована на захист і відновлення епідермісу.

Додатково у складі наявні речовини, що пом'якшують шкіру, зволожують (сечовина, карбамід, гліцерин), а також нейтралізують бактерії (денатурат, етилгексилгліцерин).

Наношу по вечорах, після душу, на очищені стопи. Тому не можу оцінити його роботу з запахом та бактеріями, як таку. Взагалі, маю проблему сухих стоп, аніж кератозу.

Крем має жирну та щільну текстуру, чудово зволожує, пом'якшує шкіру на тривалий час.

Аромат дещо специфічний, але не різкий.

Люблю подібні креми за властивості повернути мої пересушені стопи до життя.

І ціна приємно вражає за такий працюючий засіб 😍

На Мейкапі інше пакування на фото, хоча засіб той самий.