Strange Love

Єдиний у світі засіб, що справді здатен відновити волосся

Єдиний у світі засіб, що справді здатен відновити волосся
Єдиний у світі засіб, що справді здатен відновити волосся

К18 - по-істині унікальна розробка, засіб, який відновлює кератинові зв'язки и дисульфідні містки у волоску (не плутайте з кератиновим випрямленням, це про інше!). Його попередник Olaplex, нагадаю, займався лише дисульфідними зв'язками.

Тому це новий етап, новий щабель відновлення, доведений клінічно і підтверджений американською комісією по захисту прав споживачів FTC, яка слідкує за обіцянками виробників.

K18 є аналогом природного будівельного елемента для вашого волосся, завдяки чому воно стає шовковистим і щільним. Засіб використовують як після хімічного пошкодження (фарбування, висвітлення), механічного (посічення від резинок), так і після термічного (праски, фени).

Питання у вартості. 1 мл засобу вартує в межах 100-120 грн за 1 мл!!! А разова порція для волосся нижче лопаток становить близько 2мл!


До того ж потрібно пройти курс з 5 використань поспіль, аби повністю відновити кератинові та дисульфідні зв'язки, а далі використовувати засіб для підтримуючого ефекту, тобто 1-2 рази на місяць. До того ж, в Україні його зазвичай знайти важко, потрібно замовляти закордонну, тому ще + до вартості за доставку.


Проте чи діє він насправді? Ще й як! Як я вже писала вище, виробника б швиденько прибрали з ринку американські комісії, якби всі слова про відновлення були неправдивими та не підтвердженими тестуваннями. Там компанії мають право заявляти в рекламних обіцянках лише те, що могли довести науково в результаті тестувань та досліджень, ринок регулюється дуже суворо.

Слід помити голову шампунем двічі і трішки підсушити волосся рушником до вологого стану. Далі нанесли на руку порцію засобу, розміром з 10 коп (на волосся нижче плечей), розтерли засіб у руках, поки він не побіліє і рівномірно нанесли на волосся від кінчиків і по довжині. Далі залишаємо засіб на волоссі мінімум на 4хв. Не розчісуємо і не змиваємо. Після 4 хв експозиції можемо розчесати шевелюру, нанести засоби для стайлінгу і висушити звичайним способом.

З очевидних причин не покажу вам текстуру засобу. Можливо, зніму кілька кадрів під час наступних використань. Але візуально це звичайний напівпрозорий бальзам, має приємний аромат та легку консистенцію.

Знаючи, що скоро я піду повторно фарбуватися в блонд, я придбала найменший з доступних форматів К18. Його мені має вистачити рівно на 5 використань. Учора я пройшла перше нанесення. І сказати, що я в шоці, нічого не сказати. Якщо Olaplex давав поступовий ефект без разючих змін, то тут я бачу результат одразу.

Для фіксування ефекту взяла найбільш пошкоджене пасмо біля обличчя. Його добряче "пожувало" після висвітлення. Можете бачити посічення і frizz. Намагалася фотографувати при однаковому освітленні.

А тепер дивіться на це ж пасмо ПІСЛЯ. Так, це та сама ділянка волосся, це добре видно по одинаковому зрізу. Ви бачите те ж, що і я? Куди зникли "пожовані" кінчики? На світлині "ПІСЛЯ" можна побачити білі цятки на деяких волосках, тобто пошкодження і досі січення є, але їх в рази менше. Структура волосся вирівнялася (в обох випадках метод укладки волосся був одинаковий, тому питання не в ній).

Змінилося волосся і на дотик. До використання я могла його згинати у пошкоджених місцях і воно не відпружинювало назад. Тепер же волосся дуже живе і пружнє. Воно все ще гірше за те, що не піддавалося освітленню, проте значно краще, ніж до процедури.


Планую ще закинути огляд після закінчення курсу. Проте навіть 1 з 5 процедур дала одразу видимий результат, який мене підкорив. Тому залишайтеся зі мною, якщо цікаво побачити фінальний ефект.