Strange Love

100% український б'юті-бокс

100% український б'юті-бокс
100% український б'юті-бокс

Відкриттям цього боксу стала декоративна косметика O’BAYS. У мене вже була туш від цього бренду, з якою ми не дуже подружилися, проте туш з цього боксу, а саме Ultra Volume Mascara, виявилася дуже хорошою! Тестую її останні кілька днів і задоволена результатом. Вона прекрасно розділяє вії і подовжує їх.

O’BAYS Diamond Lip Gloss також серед моїх фаворитів. Уже написала окремий відгук на цей прекрасний блиск ось тут - https://club.makeup.com.ua/post/17875/.


Слайм-гель для душу та цукровий скраб для тіла Mermade "What A Melon" - це просто кавунова насолода. Перше враження - немовійрно інтенсивний аромат кавунових льодяників у гелю, який залишається на шкірі ще деякий час. Чоловік каже, що запах такий, що хочеться з'їсти мене. Скраб пахне, як кавунова жуйка. Окремо хочу сказати про консистенцію засобів: вони справді тягучі та густі, як слайм. З ними похід у душ перетворюється на розвагу. Якщо ви любите інтенсивний запах кавунових солодощів, то беріть! Вам сподобається!


Креми TINK уже почала тестувати, проте очевидно, що висновки робити рано. Пізніше напишу розширені огляди, проте хочу дати засобам хоча б кілька тижнів.


Патріотична бомбочка TINK - ще один елемент домашнього релаксу. Навіть крізь упаковку чула неймовірно приємний цитрусово-квітковий аромат. Бомбочка діє доволі довго, хвилин 5-7 точно. Вона дуже тверда та не кришиться. Вся ванна наповнюється ароматом, а шкіра стає гладенькою та слизькою.