Маска для волосся з боксу Garnier.
Мої враження та маленьке розчарування.
Привіт-привіт!)
Сьогодні розповім про ще одну маску для волосся з подарункового боксу Garnier Маску 3 в 1 "Папайя", відновлення для пошкодженого волосс.
Обʼєм: 390 ml.
Пакування: велика баночка з матового пластику з апетитним малюнком папаї та яскраво оранжевого кольору кришечкою. Захисна мембрана відсутня.
Аромат: чесно кажучи, я очікувала на щось неймовірне, на насичений, яскравий, солодкий аромат. Але це не про цю маску, в неї аромат скоріш звичайний, такий типово косметичний, принаймі я це відчуваю саме так.
Консистенція: густа, але при цьому легка кремова, зовсім не масляниста. При наборі на руку вона не розтікається та не капає. Вона легко розприділяється по волоссю та так само легко змивається.
Моє волосся: довге, доволі густе, може виглядати тьмяним та сухим. Тому для мене важливо, щоб маска зволожувала довжину та додавала блиску.
Використання: наношу її після шампуні на трішки підсушене полотенцем волосся. Та залишаю приблизно на 15-20 хвилин. Потім змиваю прохолодною водою.
Враження від використання: вже при змиванні помітно що волосся стаєгладеньким та розплутаним, зовсім немає вузликів або ковтунів. Після висихання картина не змінюється, волосся лежить одним полотном, волосинка до волосинки, зволожене і зʼявляється омріяний блиск.
Підсумовуючи можу сказати, що маска мені сподобалась, єдине, що підкачало це аромат.
Коментарі (0)