DARIIAKOVACH

Я відмовляюсь від косметики

Я відмовляюсь від косметики

З самого початку я загорілась клубом,я тішилась,що зможу проявити себе,бути як б’юті блогер) Нас тут було мало,все тільки починалось. У мене завжди було достатньо косметики,але назвати себе б’юті манʼякинею чи будь-яким іншим синонімом-не можу

З доглядовою косметикою познайомилась лиш у 20 років,а це всього навсього 2 роки назад.

Ніколи не цікавилась складом шампуню і маски.

Просто купувала те,що бачила у інших та і все. Що сподобалось-придбала

Я була впевнена,що тут знайду багато корисного,якісного і головне,що тут буду корисною я для інших.

Так і сталось,корисного-щодня по 10000 варіантів

Не знаю на скільки я корисна,але якщо товари,які я показую купують і доволі активно,то це про щось говорить.

Я також була приємно вражена першим виведенням коштів,адже це було ще однією можливістю знайти гроші не тільки на себе,але і на потреби чоловіка,на 0.

Мені завжди було цікаво,яка ж точна сума податку вираховується з мене. Та чому саме такі пости цікаві і набирають по декілька тисяч переглядів,а деякі,інакші,лиш декілька сотень.

Мені цікаві челенджі та конкурси,в них я можу проявити себе,а не лише описати продукт. Мені цікаво тестувати нову продукцію,яка чи не завжди подобається і западає в душу

Але

Відбулось те,чого я не очікувала. Коли так багато всього довкола,що вже занадто. Коли заходиш в стрічку і бачиш різноманіття засобів. Приходить розуміння того,що тобі по суті нічого і не треба,бо ти користуєшся тим,що тобі підходить. Користуєшся мінімумом з того,що маєш.

Настільки втомилась від цих кремчиків,масочок,шампуней,помад,що просто перестала їх використовувати чи слідкувати,які вони там. Силіконові чи ні,трендові чи нікому невідомі. Який склад,бренд,виробник.

Просто відмовилась від усього..

Я розумію,що я всього не куплю. А суть клубу в тому,щоб купувати і «продавати»,розповідати про товар. А у мене інші цінності і необхідність. Мені в інше треба вкладатись,косметику я ще куплю не раз. А того,що маю цілком достатньо,щоб потішити себе як жінка.

У мене інше бачення і по суті,мені спф,шампунь,маска,туш,гель для брів і я красуня.

Без тисяч палеток та помад,без тисяч олійок і чогось подібного. Та тоді,не буде про що розповісти і виходить так,що ти тут вже задля подарунків,а не тому,що просто нема чим ділитись. А це,чесно,прикро для мене. Бо я маю саме такий період..Мені просто нема про що сказати,а челенджі/конкурси підіймають мені настрій

Тож останнім часом я зникаю. Я більше читач,аніж писаКА))

Зʼявляюсь лиш на активності від клубу,та якщо справді маю чим поділитись,а не «витягаю з пальця» хоч щось.

Я тішусь за дівчат,які так проявляють тут себе,стільки талановитих красунь. Всі такі різні і такі чудові!

Мені є чому повчитись і що відкрити для себе в плані навиків макіяжу чи багажу знань різних компонентів,лайфхаків і тд

Тому я вдячна мейкап за таке чудове місце,яке вони створили🙏🏻

Але поки у мене вигорання,чи воно і давно було,та я трималась 🤷🏻‍♀️

P.S. І якщо чесно,не знаю,для чого це взагалі написала. Та просто захотілось поділитись. Дякую,що дочитали аж сюди🫶🏼