wowmom

Що робити, коли хочеться виразні скули, а по факту є лише наїдені щоки:-)

Що робити, коли хочеться виразні скули, а по факту є лише наїдені щоки:-)

Привіт, красуні!

Дуже довго я уникала будь-якої кремової корекції обличчя, бо мені здавалося, що це складно, виникнуть проблеми з тушовкою та стійкістю. Колись в мене був досвід користування кремовими рум'янами та хайлайтером, і цей досвід не сказати, щоб сильно вдалий. До поки я не спробувала рум'яна з нової колекції Lamel Hope, і зрозуміла, що формула "cream to powder" - дуже класна, і зручна в користуванні.

Отже, для повної картини, я взяла скульптор та хайлайтер, але від Ln Pro, бо це хіти у бренда, і багато хто з блогерів, каже, що це не гірше за люкс. Тож про все по порядку.

Що робити, коли хочеться виразні скули, а по факту є лише наїдені щоки:-)

Перше, про що хочеться поговорити, це про якість упаковки. Незважаючи, що продукт бюджетний, пластик міцний та приємний на вигляд. Реально виглядає, як проф сегмент.

Скоріше за все, це обумовлено тим, що в упаковці самого скульптору не дуже багато, всього - 2.5 грами.

За моїм спостереженням, розхід невеликий, якщо набирати його синтетичним щільним пензлем.

Скульптор має дуже правильний холодний віддінок натуральної тіні. В рефілі він виглядає прямо сірим, але насправді це сіро-коричневий колір.

Пігментація дуже легка, тому скульптор розтушовується хоч великим пальцем лівої ноги:-) Ні, справді, він класно дійсно наноситься. Інтенсивність можна варіювати, від напівпрозорого віддінку, до більш насиченого (як я люблю).

Тому він підійде і дуже світленьким дівчаткам, і дамам, з більш контрастною зовнішністю.

Він так класно зливається зі шкірою, що не видно жодних ліній. Також класно, що скульптор не виглядає, як брудна пляма. Мені він дійсно дуже сподобався у використанні.

Стійкість також класна, бо навіть без закріплення, я йогов кінці вечора бачила на обличчі. Після нанесення, скульптор фіксується, і гарно тримається.

Отже, навіть маючи трошки пухкенькі щічки, тепер я з легкістю можу намалювати себі виразні скули.

Дарма я боялася кремового скульптору, бо з ним і легко працювати, і він натурально виглядає на обличчі.

Щирі рекомендації, і дякую за увагу 😘