Blondie_rs

Підбірка помад для осіннього настрою

Підбірка помад для осіннього настрою

Всім доброго вечора! Цьогоріч я вперше не пішла ні в школу, ні в коледж, та навіть не в університет. Якась така навіть ностальгія... У цієї осені свої плани на мене, і за перший тиждень стажування на новій роботі я вже дуже втомилась 😆 І єдине, що мене зараз бентежить: як я без Мейкап Клубу по 300 раз на день... Проте, старатимусь не зовсім пропадати з радарів та з'являтись із цікавим контентом якомога частіше, на скільки це буде дозволяти мій новий графік.

Сьогодні хочу поговорити про ягідні відтінки, які я дуже люблю носити, як тільки на календарику з'являється вересень. Хоч і коричнево-осінні відтінки в моїй колекції також присутні, після літа з приходом похолодання все ж хочеться зігріватись більш насиченими кольорами.

Підбірка помад для осіннього настрою

🍷 Revolution Pro Supreme lip pigment у відтінках "PREMONITION" та "ELEVATION". Вони ну дуууже схожі, але такі кайфові. Першу з них купила в Перемишлі, коли побачила їх в магазині та ще й зі словом "Акція" 😆 Не сушать губи. Наносяться легко, наче праліне; лягають дуже рівно і без плям, а також гарно себе показують по стійкості. Не менш сподобалась їх еластичність, отож, дуже прикольний варіант, якщо ви ще й фанат Революшн та хочете флакон з натяком на YSL, і трішки Nars 😁

🍷 Maybelline Superstay Matte Ink "95 VISIONARY" - неформальний відтінок на осінь. Його асфальтний тон в основі чудово підкреслить ваші губи та приверне увагу кожного зустрічного. Лягає досить рівно, має суперстійку формулу.

🍷 ColourPop Créme LUX lipstick "STILL CRAZY" - надзвичайно розкішна кремова текстура з сатиновим ідеальним фінішем. Вона завжди буде на видному місці вашої косметички, адже просто неперевершено лежить на губах!

🍷 Maybelline powder matte / ultra matt 10 NOCTURNAL ROSE - трішки перестарались з формулою. Лягає не супер рівно, тож якщо у вас губи не схильні до сухості - можете брати. А якщо сухі, але ой як її хочете - скористайтесь бальзамом перед нанесенням.

🍷 Maybelline 335 FLAMING ROSE - а тут з пігментом перестарались! 😆 Проте можна використовувати в якості тінту для губ. Загалом помада приємна, сатинова. Легко зволожує та виглядає дуже виразно та соковито:)

Бажаю всім продуктивного першого тижня осені та яскравих губок, що завжди підніматимуть настрій! 💋