krutoguuz

Засоби, які я не раджу

Засоби, які я не раджу

Рідко, але іноді таке трапляється(

1. Олійка для кутикули - мені перестав подобатися цей формат. Зручніше брати мініатюрки, які зі щіточкою, яку можна прокрутити для нанесення засобу. Як такого зволоження від нього я не відчула, просто олія. Щоб використати її я нею мазала все, і руки і ноги і хлопця 😂 якби, ще хтось жив теж би з нами мазала б і його 😂 З подарункового набору від Shelly мені сподобалася олійка набагато більше.

2. Кисла форма вітаміну С потребкє дуже багато уваги, правильний температурний режим та вологість. Щоб було правильне пакування, бажано без доступу світла та повітря. Тобто темна баночка. Свою я навіть не використала до кінця, як вона окислилася( а там була ще десь половина. Шкода, але все ж краще її викинути ніж продовжувати шікодити шкірі, формула засобу вже змінилася.

Зараз я переглянула це питання і вирішила, що якщо і в майбутньому буду купувати засоби з вітаміном С, то це буде стабільна форма + кращий на дієвіший склад, який не буде подразнювати шкіру та даватиме набагато крутіший результат. Краще переплатити та кайфонути від дії засобу. Або взагалі замість вітаміну С віддам перевагу сироватці з прополісом.

Користуєтеся вітаміном С? В якій формі обираєте?