Шимер з блискітками в пуховці
Йому вже більше 10 років,я про нього зовсім забула)))
Тут нещодавно був пост від Zhukovka 🌸 про подібний шимер. І я згадала про своє "Чудо".
Купила його ще в 2014 році в Німеччині. Досить довго користувалася,а потім закинула. Вже думала викунити. І добре що не викинула. Бо там в баночці вявилося,що блискіток більше половини)).
По порядку.
Шимер називається: Kissable Powder. Фірма Ricarda M.
Здається,був недорогий.
Баночка із пластику,частково зроблена "під метал".
Шимер має дуже мілкі блискітки. Вони з персиковим відтінок в баночці,але сріблясті на шкірі. Наносити дуже зручно,бо вони в пуховці. Вони не осипаються,але звичайно одягом їх легко зачіпити. Але...коли нанести,втерти,зняти так сказати "верхній шар" то в'їдаються сильно в шкіру. І вже тільки змивати прийдеться))). Що є зручно досить. Бо тоді будуть сяяти "вічність".
В 2014-2015 я проходилася ним лише по шиї та декольте. Так мені рекомендували в магазині)).
Якщо на зволожену шкіру,то буде взагалі "вау ефект". Взагалі не будуть осипатися.
Запах: пахне дуже солодко,мені цукерками "барбарис".
Мені спочатку здалося,що може конфліктувати з парфюмами. Але не перебиває запах парфумів. Бо на шкірі запах вивітрюється майже зразу ж,лише при нанесенні сильно пахне.
Дуже прикольний варіант,бо зараз тренд на різні шимери. Звичайно це для точкового нанесення: на шию чи декольте,можливо і на обличчя (я не пробувала). На все тіло вистачить лише на пару разів))
Я більш люблю золоті блискітки. Але ці дуже ніжно виглядають на шкірі.
Така собі забавка для дівчаток.
Дякую за увагу!
Коментарі (0)