Alina_Demchenko

#testmakeupclub : бокс який я навіть не очікувала отримати)

#testmakeupclub : бокс який я навіть не очікувала отримати)

Що ж, я ніяк не очікувала отримати цей бокс, бо з 15ти учасників які повинні були отримати бокс 100% - я була 16та. Але склалось так, що він в мене і я змогла його протестувати. Бокс складався с двх брендів : Babe - бренд на який я бачу переважно гарні відгуки і з яким я не була знайома раніше та мій улюблений Maybelline (саме з цього бренду почалась моя любов до косметики). Найбільше мені, авжеж, хотілось протестувати нову туш, бо соц мережі тільки про неї і говорили.

Що ж, потрохи про кожний продукт і враження від них нижче)

#testmakeupclub : бокс який я навіть не очікувала отримати)

З такою формулою, як Олія для душа - я вже була знайома до цього. В мене був флакон від VS і чесно кажучи, ми чомусь не зовсім зрозуміли цей продукт, тому про деякі нюанси я вже знала.

Цей засіб нагадує по текстурі і щільності - гідрофільну олію . Ніжна, ароматна рідина, заповнює солодко-медовим ароматом все навкруги (нагадую - у всіх різне сприйняття аромату) . При контакті з водою - перетворюється на молочко, але без будь якої піни ( наразі в мене нема горячої води, тому відгук на цей продукт буду робити ще раз). Саме через це - ми з чоловіком і не зрозуміли олію для душу від VS.

Через подібну текстуру, засіб робить шкііру м'якою, ніжною, не залишаючи липкості чи жирності. Але відчуття того що ти "не домився" - є. Можу тільки в теорії зрозуміти, що засіб як і звичайна гідрофільна олія - гарно очищає шкіру, просто більш делікатно ніж ми звикли. Для чутливої шкіри буде 10/10, саме для мене 5/10 ( я як не розуміла таку формулу, так чомусь і не дійшло)

Ось цей засіб мені сподобався після першого нанесення.

Легка текстура, гарно розподіляється по губам тоненьким шаром, без відчуття липоксті, тяжесті. Мій головний критерій : гарне зволоження. Що ж, тут воно дійсно є. Засіб поглинається дуже повільно, але без жодного дискомфорту. Губи, повільно стають більш м'якими і ефект зволоження залишається трошки довше.

З помадами які містять СПФ, я не завжди нормально сприймаю. На деякі навіть були аллергічні реакції, але ця - цілком підійшла. Більше за все, цей продукт сподобався саме через легку текстуру, але при нанесені в декілька шарів, засіб все ж таки відчувається на губах.

Аромат солодкий, не такий яскравий як у олії і при нанесені на губи - не відчувається.

Доречі про нанесення: я не один раз показувала свої сухі губи в тріщінах і можна помітити, що на фото вони здаються більш м'якими і наповненними. Що ж, засіб гарний, але не можу сказати, що посуне мій улюблений кармекс в стіку.

Що до сонцезахисних властивостей - не перевіряла)) Домашня я людина))

Помада заслуговує 10/10

Туші багато не буває. Це наче моє кредо по життю) Саме без туші я не уявляю свій макіяж.

С початку моїх пригод у світі мейкапу, пліч о пліч зі мною шли туші від цього бренду, тому новинки я завжди з цікавістю тестую.

Туш у чорному кольорі і має класичну щіточку.

Що ж, даний продукт обіцяє нам подовження і об'єм .... і він є. Так, деяким такий ефект не завжди подобається, особливо тим у кого густі вії, але на моїх такий ефект гармонійно виглядає. Подовження не значне, об'єм теж середній. Чимось нагадує Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume , але більше розділяє і трошки підкручиває вії. Загалом, туш для мене ідеальна . Поки нова, певна річ - відбивається на нижніх та верхнії повіках. Змивається гарно, але від спеки і не тече. Золота середина. При потраплянні в око - подразнення не було.

Чесно кажучи, мені здається що подібна формула у цього бренду вже була, але не можу пригадати на яку саме вона схожа. Але мені чесно - подобається.

10/10

Мейкап вирішив дати протестувати одразу два кольори : 04 - Medium Brown та 06 - Black Brown. Повезло так повезло, бо приблизно такі самі кольори я сама собі беру. До цих позицій, з олівцями від бренду я була знайома і сміло можу сказати що текстура самих олівців - Maybelline Express Brow Satin Duo Pencil ОДИН В ОДИН. Фанатам цього продукту - це повинно сподобатись. Вони в міру м'які,а ле їми легко окреслити потрібну форму ( і всі ми разом подивимось на криві брови, які я малювала руками з тремором). Такий продукт, як на мене, більш економічний саме для створення форми, бо якщо заповнювати такі плешиві брови як в мене - на довго не вистачить. Має зручну, невеличку щіточку на кінці, для більш зручного користування. Механізм не заїдає, все гарно відкручується.

Що до кольорів, то мені обидва - ідеально підійшли. Більш світлий відтінок на свотчі здається трошки теплим, на межі з рудим підтоном, але на бровах - виглядає більш натурально. Нажаль різницю складно побачити, бо я пофарбувала волоски фарбою.

Продукт гарний, але його мало, а за таку ціну, можна накупити схожих від Ламель.

8/10

Саме на кінець, я вирішила залишити підводки, бо то жах який , що я нафарбувала. То ж пробачте)))

Спочатку, я подумала що це класична підводка-маркер, з фетровим кінчиком на кінці. І як же я була здивована побачити саме ворсинки. Я чесно що фетровими, що подібними пензликами - погано фарбую стрілки, але у подібного аплікатора є більше плюсів. По перше - продукт не так засихає, не диформується аплікатор, а також можна зробити більш тонкі лінії. Таким - мені зручніше.

Як і з олівцями, Мейкап вирішив дати протестувати декілька кольорів і тому по порядку буду розповідати про кожний з них, бо я була здивованна - в них різна текстура.

  • 801 Matte Black . Це матова підводка, на свотчі уходить в сірий. Вона найсухіща серед трьох і найпроблемніша. Відчуття, наче вона вже суха. Хоча на фото повік вона здається насиченною - це не так. Вона має трошки сірий півтон і не дуже задовільну пігментацію . Саме ця версія - мені не сподобалась взагалі. Їй неможливо зробити тонкі дінії і не дивлячись на сухість - вона тече, просто розтікається і відбивається . Тому вона отримує 1/10.
  • 800 Pitch Black. Ось це вже , класична підводка у такій формі. Малювати неї легко, вона пігментована, але потребує часу що б підсохнути на шкірі. Має прекрасний, насичений колір. По текстурі схожа на Eveline Cosmetics Precise Eye Liner Brush. Тому данний варіант мені сподобався - 8/10
  • 810 Pitch Brown. Гарний колір, текстура така ж як і у 800го відтінку . Має темно коричневий відтінок, який не сильно відрізняється від чорного, хіба що більш м'який. Сподобалась мені найбільше. Мабуть через м'якість відтінку. Текстура приблизно така ж, але все ж таки є відмінність. Моя оцінка 9/10

Що ж ще робить їх трошки різними, так це демакіяж . Найсухіша матова - виявилась найстійкішою серед них. Тест проводився класичною рожевою міцеляркою від Garnier. Великим плюсом саме для мене - вона легко змивається. На відмінно від моєї улюбленної Eveline Cosmetics Precise Eye Liner Brush , підводку легко підправити і смити. Це було відкриттям під час того, як я робила свотчі для данного допису. Можливо для когось це мінус, бо воду цей засіб не сильно полюбляє, але для новачків то більше плюс.