Masculine, ти точно для чоловіків?
Пробник аромату Masculine від бренду Rebellion довго лежав у сумочці закритий, доки вона ним не просочилася. Не знаю як це можливо через скло, зате тепер знаю, що він дуже стійкий.
Дуже здивувалася, коли прочитала в описі, що Masculine чоловічий. Переклад назви теж здивував. Для мене це східний, жіночий парфум.
Чоловік, коли зайшов із вулиці до квартири, одразу запитав: "А чим це так класно пахне?". Оцінив аромат всього двома словами, які мені важкувато описати - "смачний пил".
Що можу сказати я?
Закриваю очі на описання піраміди з сайту.
На старті чую тютюн, який мій дідусь крутив у газетку, потім - шкіра. Або ж це просто шкіряна куртка просочена димом самокруток. Але аромат приємний, не думайте, що я цей аромат зараз словесно поховаю.
А потім красиво починають лізти в цей тандем якісь солоденькі екстракти квітів, прянощів, сухофруктів. Узвар! Таааак! На фоні звучання всього аромату пахне узвар. Це так природньо і незвично, як для парфумів. Ладанний, копчений чорнослив йде в одному звучанні з ароматом Jasmin Exclusif Mancera. Він супроводжує всю композицію ще години дві, потім стихає, але на шкірі ще досить гучно чую відголосок аромату.
Дивна назва у аромату, як на мене. Я б не назвала його "мужнім". Це точно унісекс. Любителям ладанних та димно-солодких, нішевих ароматів, думаю, сподобалвся б Masculine.
Він точно прекрасно розкриється на тлі морозно-жовтого листя в осінні, прохолодні будні.
Коментарі (0)