Kristina S

Перший (млинець) spf для волосся нанівець

Чи виправдала ця симпатична пляшечка мої очікування -зараз розповім.

Верхній шар завжди більш пухнастий і світліший, кінчики сухі та вигорають від сонця. Проте волосся,яке ближче до тіла має зовсім протилежний стан. Воно гладке, не так в'ється, майже не січеться.
Під час сну моє волосся завжди зв'язане у високий хвіст, тобто тертя відбувається саме з нижнім шаром,при цьому волосся добре виглядає.

Я дійшла висновку,що саме сонячне випромінювання значно псує моє і так примхливе волосся.
У пошуках spf я випадково натрапила на спрей від Wella. Випадково - тому, що його назва "спрей для захисту кольору волосся ". Я здивувалася,бо не було жодного відгуку, але замовила вважаючи,що мій відгук буде першим і звичайно позитивним. Також він одразу зник з наявності і досі дуже рідко з'являється на сайті.

Кондиціонери і шампунь Wella(бюджетна лінійка) періодично з'являються у моїй ванній кімнаті, протягом 5 років,а можливо і більше. Тому я була впевнена,що і цей новий для мене засіб, добре виконуватиме свою задачу.

Зовнішній вигляд: пластикове упакування з мінімалістичним дизайном. Зручний дозатор,що добре розпилює продукт при швидкому натисненні,а при легкому - видає засіб струєю. Ковпачок легко знімається.
Має відношення до лінійки SP(System Professional).
Об'єм - 125 мл.
Призначений для захисту від сонячного випромінювання, впливу солоної води та вітру.

Мої враження: перше,що мені не сподобалось - аромат. Він дуже насичений,різкий, неприємний. Я не можу порівняти його з чимось,бо здається раніше такого не відчувала. Як і описано в інструкції я щедро нанесла засіб по всій довжині волосся і навіть близько біля коренів,перед тим,як вийти на вулицю. Волосся почало блищати, був ефект мокрого волосся. Дотокнувшись до нього руками я відчула маслянисту текстуру. Вирішила,що згодом аромат і ефект мокроти зникнуть,я пішла по справах. Але коли повернулася - нічого не змінилося. Я відчувала цей різкий і неприємний аромат, волосся було ніби намащене олією і більше того, воно було жорстке і неприємне на дотик. Якщо провести руками,то вони зупиняються,а не ковзають. Таке враження,що я нанесла лак для волосся,а зверху кокосову олію.

Пізніше я спробувала нанести на вологе,чисте волосся і лише на кінчики. Ефект був той самий.
Наразі я використовувала цей засіб декілька разів і тільки тому,що довгий час перебувала на сонці і у басейні. Кожного разу як я дивлюся на нього -згадую неприємни аромат , жорстке волосся.

Дуже прикро,що моє перше знайомство із сонцезахисним засобом для волосся пройшло невдало.

Дівчата, невже усі сонцезахисти мають такі нюанси? Чи це просто винятковий випадок?