saybeautyk

Мої улюблені авторки клубу

Мої улюблені авторки клубу

Це не буде пост лестощів, а лише моя субʼєктивна думка щодо дівчат, дописи яких я чекаю і з задоволенням читаю.

Що ж, поїхали🤪

Звичайно, я одразу хочу сказати про Тамару Комарницьку - вона як сонечко в цій спільності і саме вона однією з перших почала коментувати мої дописи і тим самим підтримувати мене, коли я тільки починала свій так званий блог тут. А ще вона знається на складах косметики і розбирається в інгредієнтах, читає багато зарубіжних статей - за це взагалі окрема любов 🥰обожнюю людей, які не просто щось тестують аби протестувати, а справді розуміють, який продукт і для чого їм потрібен.

А. - ще одна авторка, пости якої я з задоволенням читаю і дізнаюся щось нове, бо вона, як і Тамара, розбирає склад продуктів, які використовує. Мені дуже імпонує її підхід🥰

Strange Love - звичайно, зірка нашого клубу, її неможливо не полюбити) аестетік фото і круті пости, гарячі теми, які вона іноді підіймає - це западає в душу. Я обожнюю її дописи про продукти для губ, тому що та ми ТАКІІІІ фото, ну просто вогонь ❤️‍🔥ні в кого таких немає. А ще у неї є чудовий французький бульдог🥹🥹🥹

Так як у мене є жилка парфомініячки, то звичайно я хочу відмітити Олю (Оліч). Її огляди на аромати заворожують, вона так класно їх описує, що всі хочеться спробувати 💕 до того ж, Оля завжди наголошує на використанні cruelty-free косметики. Я, на жаль, не можу похвалитися відсутністю в своїй косметичці продуктів, що тестуються на тваринах, але вважаю це дуже важливим і обмежую себе у покупці такої косметики.

Ще один парфманіяк нашої спільноти - Pilirina. Мені дуже заходять її дописи про парфумерію, іноді я теж дізнаюся щось нове. Та і взагалі в неї цікаві дописи не лише про парфумерію.

Аліна Демченко - богиня предметної зйомки! Обожнюю її неймовірні фото, це ж треба так вміти ❤️‍🔥

Skomska Olya - вона не так давно приєдналася до нашої спільноти, але її дописи припали мені до душі. До того ж, Оля має дуже гарну зовнішність, а я люблю красивих дівчат 🫶🏻 і в неї також є чудова булочка - французький бульдог Джесс (а я мрію про французика і всі вони для мене автоматично найкращі собачки у світі😭💔💔💔)

alena.rosee - мені дуже імпонує її підбір косметики. Від Clarins до LCF - вона користується брендами різного цінового сегменту без упереджень, і це дуже круто ❤️‍🔥

wowmom - Альона робить класні макіяжі і огляди на декоративну косметику, а ще вона малює бомбічні стрілки.

Дівчата, у підсумку хочу зазначити, що кожна авторка клубу - ннймовірна і унікальна, ви всі дуже цікаві і я з задоволенням сідаю і читаю огляди, які ви постите, беру щось собі на замітку, а іноді навіть викреслюю з віш-листу.

Коли я приєднувалася до цього клубу, а робила я це через шалену любов до косметики і бажання писати ЯКІСНІ дописи - такі, які я б сама хотіла бачити: зі свотчами, з текстурою засобів і розбором складу, то я навіть і не думала, що тут можуть бути такі чудові дівчата. Я в своєму житті (хоч мені і не так багато років) звикла до жіночої конкуренції і я дуже не люблю цього, але в цій спільноті ми завжди підтримуємо одна одну і це чудово - сподіваюсь, так буде завжди🫶🏻 я би з задоволенням особисто познайомилась з кожною із вас і потеревенькала б не тільки про косметику, а і про багато інших цікавих речей.

p.s. Поки писала цей пост, зрозуміла, що я не знаю імена багатьох з вас 🙄