Lytvynenko

Антиперспіранти мого літа. Стисло про кожен.

Антиперспіранти мого літа. Стисло про кожен.

Накупила мені сестра антиперспірантів, почала я по-трохи розбиратись і використовувати.

Використовувала перед тренуванням, тому, можу сказати, в екстремальній ситуації перевірила, на що вони спроможні 😅

Антиперспіранти мого літа. Стисло про кожен.
Антиперспіранти мого літа. Стисло про кожен.
Антиперспіранти мого літа. Стисло про кожен.
Антиперспіранти мого літа. Стисло про кожен.

Сподобалася форма гелю, що виходить з отворів при викручуванні. Взагалі, вперше цю марку використала, раніше думала, що він надто липкий, тому і не брала.

Проте ні! Абсолютно не липкий і швидко висихає. Це порадувало.

Аромат: ледве-ледве відчутний, не схожий на квіти, або якусь свіжість. Просто легка і приємна віддушка. Виробник зазначає, що аромат ледь відчутний. Цього вистачає, щоб не пропускати неприємний запах поту і не перебивати пахощі ваших улюблених парфумів. Це дійсно так!

Так як це антиперспірант, що повинен закупорювати пори на шкірі та запобігати виведенню поту з тіла, у складі присутні солі алюмінію. У вигляді Aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly (Алюміній цирконію).

Дія: дійсно запобігає виведенню поту та запаху. Аромат самого засобу при цьому взагалі не відчутний. Після душу - тим паче не дає запаху, але продовжує захищати від поту. Я не тестувала його на довготривалість (2 доби, як вказано, тримається ефект), от чесно. Кожен із нас, частіше за все, використовує дезодоранти та антиперспіранти, не чекаючи декілька діб. А просто на очищену шкіру наносить кожен ранок/день, чи як йому необхідно. Звісно, є форс-мажори, коли немає змоги це зробити, це не обговорюється навіть. Проте, на цілий день, з ранку до вечора, ефекту точно вистачає!

Сліди на одягу не залишав.

Мій висновок: не повторю цей засіб, для мене він невиразний вийшов, без аромату і вау ефекту. Проте користуватись буду, ефект він дає надійний.

Другим був у використанні спрей Dove з ароматом "Кокос і жасмин". Висихає майже міттєво, відчуття на шкірі приємні.

Аромат: дуже сподобався, добре відчутний, але не різкий. В процесі тренування не заважав. Після душу все одно відчувався. Приємне враження!

У складі, знову ж такі, сполуки алюмінію, які блокують пори та потовиділення. Це Aluminium sesquichlorohydrate (Сесквіхлоргідрат алюмінію).

Дія: потовиділення і запах заблокував, свій приємний аромат кокосу та жасмину дав. Ефективність на цілий день була, після душу працював теж. Слідів на одягу не залишив. Вказано, що там запатентована технологія і дія спрею збільшена до 3х діб. Мені інколи здається, що розраховано на те, що це ніхто не буде перевіряти 😅

Мій висновок: сподобовся ароматом, дія стандартна, тут мало що скажеш, аби тільки гірше не робив. Я б ще придбала його, але компанія Unilever, що є виробник, визнана спонсором тероризму.

Я на змогла знайти цей антиперспірант на жодному сайті, це мене здивувало. Можливо згодом з'явиться.

Все абсолютно таке саме, як спрей вище, але запах тут граната і він мені менше сподобався, ніж з кокосом. Тут надто химозна віддушка. Не різка, просто неприємна.

У складі використаній Aluminium chlorohydrate (Хлоргідрат алюмінію). Це уже третя позначка групи солей алюмінію. Але дія абсолютна така сама.

Захист від поту та запаху працював теж з ранку до вечора, а вказано загалом -2 діб.

Мій висновок: не придбала б через запах, але основна причина така сама, що і в спреї вище.

Я намагалася розібратися в джерелах, стосовно шкоди цих злощасних солей алюмінію. Але, здається, тільки більше заплуталася. Хтось зміг з'ясувати чітко, шкодять чи ні?

Для себе я визначила одне, що закупорка пор - не природній процес і таким на довготривалій основі краще не захоплюватись.