🌞Сонячна туалетна вода
Dolce&Gabbana Light Blue
🚵♀️Туалетна вода для активної та невтомної жінки, яка любить свіжі цитрусові аромати.
🤸♀️Іскристий оптимістичний та життєрадісний.
Знову ж таки, враховуючи особливості сприйняття ароматів, описувати буду з трьох різних сторін.
💃Аромат на моїй шкірі (завжди солодший):
🍋Спочатку я чітко відчуваю тільки свіжо відрізаний лимон щедро присипаний цукром, а вже далі в гру вступає яблучна есенція.
🌸Потім відчуваю наче поряд з фруктами з'являється букет білих квітів, аромат стає квітковим та трав'янистим, але головний все ж лимон.
🍹База проявляє себе м'яко, все той же лимон, але вже з солодкою дерев'янистою амбровістю. На мені чимось схоже Limoncello.
📑Аромат на блоттері:
🍋На блоттері лимон кисліший майже без цукру, яблучна есенція все одно відчувається, але не як на шкірі, а кисліше, більше домінує цитрусова свіжість.
🌸По трохи проявляються жасмин та біла троянда.
🌳База розкривається вдалим поєднанням зовсім не солодкого лимона та насиченої деревини й розливається водоспадом енергії.
👗На одязі:
🍋На одязі я найбільше відчуваю соковитий свіжий та кислий лимон, довго, довго тільки лимон, потім все ж таки з'являються квіти та пряний кедр. На речах набагато холодніше і свіжіше звучання ніж на шкірі.
😉І на останок: Аромат чудовий, його цільова аудиторія поціновувачі свіжих ароматів, бо любителям складних ароматів може здатися непримітним.
💛Як для свіжої туалетної води стійкість чудова, на речах понад добу.
Коментарі (0)