Alina_Demchenko

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Я 10 з 10, незважаючи на…

Подивіться на цю красу! Шо ви перед собою бачите ? Правильно, скарб.

Поговоримо про те, що в мені не так і які козирі в мене є))

Я 10 З 10 ТОМУ ЩО

Блідна шкіра :

Мінуси - Завжди питають чи не хвора я

Плюси - Я виглядаю як білосніжка

Малі губи:

Мінуси - не можна зробити гарні фотки на губах, не вписуються в стандарти краси

Плюси - менше витрачаю на низ засобів. Е-економія. Ну і коли створять машину часу, я буду органічніше виглядати у будь якому сторіччі

Зморшки на лобі:

Мінуси - ну зморшки

Плюси - видно що я емоційна людина , людина мем)

Взагалі, я можу довго розповідати, що в мене не так. Наприклад прищі - вони вирішили назавжди поселитися на моєму обличчі. Вусики - пропуск до світу депіляції. Кривий ніс, через те що в мене є молодший брат, який вирішив його підправити коли мені було 6ть. В мене посеред брів - поміститься ще одна брова, так що дівчата з моно бровами, то в вас частинка моїх брів, передайте будь ласка їх мені. Шкіра схильна до пігментації, чорних цяток. Криві очі, купа викривлень в спині, нема позвонка одного, зміщена грудна клітина ( там є короче і плюс, бо навіть коли я товстенька в мене завжди крутезні ключиці) , в мене навіть хвіст є))) Але про все це я згадала тільки зараз, коли хотіла зрозуміти, який я свій недолік перетворила на зброю.

І все просто : МІЙ НЕДОЛІК ТО МІЙ МОЗОК. І ЗАРАЗ ЦЕ МОЯ ФІШКА)))

Якщо копатися - ви знайдете в собі все що захочете. Недостатньо пишне волосся, занадто худа, занадто товста. Я такою теж була, с огидою дивилась на себе, але зараз я не пам'ятаю за що мене дразнили, які вади в мене були, що хотіла виправити. Коли бачу своє відображення у вітрині магазину, я частіше думаю " Ото б тебе зараз папарці сфоткали і подумали що ти супер модель".

Я спеціально не обробляла фотки ( ну козявку стерла, окей, каюсь) . Подивіться без прикрас, макіяжу та фотошопу. Я людина мем, я людина яка не боїться своїх страшних фотографій, бо сама ж їх і виставляю. Так, мені не вистачає жіночності, сексуальності, але я та хто я є.

Я 10 з 10, я ваше отруйне яблучко)))

#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub
#bestofthebestmakeupclub