Strange Love

Тест-драйв мультибоксу: Розчарування та знахідки #testingmakeupclub

Тест-драйв мультибоксу: Розчарування та знахідки #testingmakeupclub

на

Скажу чесно, дуже чекала на цей бокс. Особливо на парфуми. Тому зранку одразу нанесла на себе аромати, а також зробила макіяж засобами O’BAYS. Закінчила день тест-драйву розслабляючтим гарячим душем з гелем Weleda Aroma Happiness Mood-Lifting Shower Gel. Скажу чесно, дуже чекала на цей бокс. Особливо на парфуми. Тому зранку одразу нанесла на себе аромати, а також зробила макіяж засобами O’BAYS. Закінчила день тест-драйву розслабляючтим гарячим душем з гелем Weleda Aroma Happiness Mood-Lifting Shower Gel.

Почати хочу з парфумів. Це моє перше знайомство з брендом Panouge. Відмічу непогану стійкість усіх, деякі навіть відчутно після душу. Почну з тих ароматів, що сподобалися найбільше.

🩵Absinthe Gaiac - це просто вау! Настільки пудрово-ніжного "дерев'яного" парфуму я ще не пробувала. Піраміда у нього дуже маскулінна, проте при затесті отримуємо неймовірно кашемірово-м'який аромат шкіри, деревини, амбри і ветиверу. Мій фаворит з усіх 4 ароматів, неочікувано.


🩵Patchouli Figue - "Кря-Кря" для дорослих. Стигла грушка з листям інжиру та пудрою какао. Аромат дуже незвичний, поєднання солодких фруктів та "зелених" нот. Нагадує поєднання Fix Extasy Mancera та La Belle Jean Paul Gaultier, припорошене гірким тертим шоколадом.

🩵Datura Amaretti - на цей аромат у мене були ну дуже великі сподівання. На старті я справді чую трішки мигдалю та печиво, яке мокнули в вишневий нектар, але потім лише моноаромат натурального жасминового чаю. А взагалі є у ньому якийсь вінтажний наліт, аромат може бути важкуватим.


🩵Rose Agathe - ми не подружилися. Нанесла на себе і з часом почала відчувати сильний аромат розсолу з-під квашених огірків. Понюхала місце нанесення Rose Agathe - уууу, це таки він. Я чую кріп і перець горошком. Десь далеко трішки троянди. Скоріше за все, поєднання металевих нот та шкіри дало такий ефект. Не мій аромат, проте досвід однозначно цікавий. Знаю, серед вас є любителі "розсольних" ароматів.

Я була б не я, якби не показала вам детальні кадри цієї підводки "в роботі". Проходила з нею весь день, тримається вона шикарно, враховуючи особливість будови мого ока.

Аплікатор зручний, наносить чітко там, де треба. Дозволяє промалювати міжвію. Підводка лягає в один шар, без плям і світлих ділянок, неймовірно пігментована. Фініш сатиновий, ближче до матового.

Майже одразу після нанесення утворюються тріщини у місцях зморшок, проте підводка не осипається. За 5-6 годин з'являються перші сліди осипання, і то з міжвійки. Сама стрілочка виглядає майже ідеально. Змивається легко навіть теплою водою без засобів.


З мінусів можу відзначити те, що я фізично відчувала свої стрілочки: дивне відчуття плівки на оці, яке не приносить дискомфорту, але воно присутнє.


Загалом підводка мене приємно вразила. ущо за 3-4 місяці користування вона не засохне і не втратить свої властивості, купуватиму в якості основної на кожен день.

O’BAYS Delicate Concealer на перший погляд здався дуже вологим, проте він в моменті стає матовим після рівномірного розподілення по шкірі. Мій відтінок 03 добре пристосувався до кольору обличчя. Перекриття у O’BAYS Delicate Concealer не найсильніше, проте для денного макіяжу він підійде ідеально, його криючих властивостей достатньо, аби приховати сліди втоми та вирівняти тон.


За годину після нанесення раджу ще раз добре похлопати його пальчиком, дивлячись вверх: через 40-50хв я побачила, як консилер зібрався у складках, проте достатньо було кілька разів торкнутися цієї проблемної зони пучкою пальця, як консилер "розійшовся" і більше там не збирався, аж до самого вечора. Справедливості заради, у мене всі консилери забиваються у ці дрібні мімічні зморшки.

Це гель для душу з ароматом лікеру Jägermeister та апельсинових шкірочок. Я вам клянуся! 1 в 1. Аромат дуже сподобався мені, а більше всього сподобався чоловіку. "Що так гарно пахне? Скажи, щоб я теж цим помився" 😄

Гель в міру рідкий, не сушить шкіру і залишається на ній ледь-відчутним ароматом.

На 100% згідна з назвою Happiness, бо цей гель піднімає настрій своїм неймовірним запахом, який заполоняє усю ванну кімнату. Любителям Jägermeister обов'язково брати!