Ще один класний продукт від "Farmona"

Ще один класний продукт від "Farmona"

Маючи жирну шкіру голови не дуже легко знайти підходящий шампунь, адже він повинен добре очищувати шкіру, але при цьому не подразнювати .

Після засобу для росту волосся "Radical" від Farmona я вирішила продовжити своє знайомство з цією фірмою, тому придбала шампунь для жирного типу шкіри голови.

Спочатку трохи хвилювалась, адже прийшлось брати пляшечку об'ємом в 400 мл, меншої не знайшла, мабуть і немає.

Пляшечка із червоного пластику, на етикетці написана інформація від виробника на польській мові, але зверху приклеєний папір з українським перекладом.

Мені не сподобалося, що нема дозатора, кришечку потрібно відкручувати, а це не дуже зручно при використанні.

Шампунь має приємний трав'яний аромат ,достатньо густий і добре піниться, так як в складі є SLS, але його дія пом'якшена іншими м'якими ПАР.

Крім того у складі є ніацинамід, який зменшує жирність шкіри та регулює роботу сальних залоз, запобігає появі лупи, та чинить протизапальну та зволожуючу дію.

З натуральних компонентів використані протеїни пшениці, біологічно активна сірка, ментол, екстракт шавлії та польового хвоща.
Склад вийшов доволі таки не поганим і тому дійсно дієвим.

Шампунь повністю справляється зі своїми функціями, гарно очищує, регулює виділення шкірного сала, волосся довше залишається чистим.

Раніше мені доводилося мити голову через день, тепер цілком вистачає 2-х разів на тиждень.

Лупа не з'явилася, волосся не пересушене,( довжина у мене достатньо зволожена), тому я повністю задоволена цим шампунем.

Якщо ж довжина суха, то перед миттям краще нанести бальзам для волосся, а потім мити шампунем.

Дякую за увагу, і бажаю кожному знайти свій шампунь)









Ще один класний продукт від "Farmona"
Ще один класний продукт від "Farmona"