Ще один класний продукт від "Farmona"
Маючи жирну шкіру голови не дуже легко знайти підходящий шампунь, адже він повинен добре очищувати шкіру, але при цьому не подразнювати .
Після засобу для росту волосся "Radical" від Farmona я вирішила продовжити своє знайомство з цією фірмою, тому придбала шампунь для жирного типу шкіри голови.
Спочатку трохи хвилювалась, адже прийшлось брати пляшечку об'ємом в 400 мл, меншої не знайшла, мабуть і немає.
Пляшечка із червоного пластику, на етикетці написана інформація від виробника на польській мові, але зверху приклеєний папір з українським перекладом.
Мені не сподобалося, що нема дозатора, кришечку потрібно відкручувати, а це не дуже зручно при використанні.
Шампунь має приємний трав'яний аромат ,достатньо густий і добре піниться, так як в складі є SLS, але його дія пом'якшена іншими м'якими ПАР.
Крім того у складі є ніацинамід, який зменшує жирність шкіри та регулює роботу сальних залоз, запобігає появі лупи, та чинить протизапальну та зволожуючу дію.
З натуральних компонентів використані протеїни пшениці, біологічно активна сірка, ментол, екстракт шавлії та польового хвоща.
Склад вийшов доволі таки не поганим і тому дійсно дієвим.
Шампунь повністю справляється зі своїми функціями, гарно очищує, регулює виділення шкірного сала, волосся довше залишається чистим.
Раніше мені доводилося мити голову через день, тепер цілком вистачає 2-х разів на тиждень.
Лупа не з'явилася, волосся не пересушене,( довжина у мене достатньо зволожена), тому я повністю задоволена цим шампунем.
Якщо ж довжина суха, то перед миттям краще нанести бальзам для волосся, а потім мити шампунем.
Дякую за увагу, і бажаю кожному знайти свій шампунь)
Коментарі (0)