alena.rosee

GlamBee 🦋 Пігменти, неонові підводки та пудра

GlamBee 🦋  Пігменти, неонові підводки та пудра

Раніше я писала про новинки GlamBee My Wings , які всі досить сподобались , особливо рідкі румяна, але було декілька продуктів , наче цікавих , які підвезли потім .

Сьогодні гуляючи в магазині, звернула увагу , що їх виставили на стенд, то ж можна потестити шо воно таке ✨

Давайте дивитись )

  1. Пудра - я чомусь думала що вона з дрібним шимером, але ні. Текстура м'яка, набирається досить густо , тобто наносити треба м'яким пензликом і вона дуже дуже світла , можливо і робить ефект порцеляни, але і дуже блідою гейшою бути не хочется. Я цю пудру думала замовити онлайн та добре що спробувала.
  2. Палетка пігментів - також думала про покупку , але після тестування точно ні. Це не пігмент, це пресований гліттер і досить грубий, колючий . На тіло ще Ок, а на очі - ні. Переливається непогано, але думаю буде некомфортним на очах та сам продукт не має кремової бази, тобто розсипається при нанесенні . На фото свотч одніє палетки.
  3. Неонова підводка - наче цікаво, зараз дивлюсь що аквагрим - аквалайнери пішли в люди, але якість треба дивитись. Я не знаю яка палетка Ламель з подрібними підводками, бо у нас ще не завезли досі цю колекцію, але тут підводки наче насичені , та набираються дивно, як акварель , без щільності. Води перевірити не було , пробувала міцеляркою. Я думаю погратися - нормальний продукт, а малювати якісь візерунки та так щоб зі стійкістю - ні. Якщо шукаєте одразу 5 аквалайнерів - то можна взяти , ціна приємна ) але пензлик не годиться , треба свій)