#bestofthebestmakeupclub
Я 10 з 10, незважаючи на…
... свою фігуру. Я дуже худа. Мені 27, при зрості 175 см я важу 43 кг. І ця вага тримається вже понад 10 років. При цьому, я не хвора, їм нормально, почуваю себе добре. Це спадковість, мій рідний батько дуже високий і худий. Але, це ж не важиво оточуючим людям. До моїх батьків (мами і вітчима) завжди стояло питання "ви її не годуєте? вона голодує? вона хвора? дайте цій дитині щось поїсти..." А тепер це кажуть моєму чоловікові. Я теж та людина, яка чула в свою адресу фразу "чоловіки, не собаки, на кістки не кидаються". Спитаєте від кого я це чула? Від нещасної жіночки, яку образила доля, і яка сама не на багато повніша за мене. І при чому, фраза в мій бік була сказана тоді, коли я вже була заміжня і вона прекрасно про це знала. Як я на це реагую? Сміюсь! Бо моя фігура - це моя особливість! Я люблю себе такою.
... висипання на обличчі. Вони мене турбували ще зі школи. І виправити ситуацію на обличчі мені вдалося лише нещодавно, при чому самостійно. Якби ви тільки знали, скільки порад мені давали: будеш жити з чоловіком - пройде, родиш дитину - пройде, сходи до косметолога, полікуйся у дерматолога, зроби всілякі штучки-примочки з народної медицини. Особливо образливо було, коли діти питали, що у мене з лицем. Тоді я просто плакала, не хотіла дивитися на себе в дзеркало. Я намагалася вилікувати прищі - і цим робила тільки гірше, вбивала свій захисний бар"єр шкіри. Намагалася замаскувати це шарами тонального (зараз розумію, наскільки жахливо це виглядало). Але це в минулому! Зараз є поодинокі висипання, не критичні. І я люблю себе навіть з ними.
... синці під очима. Вони в мене такі великі і сині, як наче реально хтось вдарив. Через них здається, що я хвора. Коли не нафарбована, люди питають що з моїм лицем. Був час, коли маскувала синці щільними консилерами, вони сушили шкіру під очима і це виглядало ще гірше, бо були підкреслені мімічні зморшки. Зараз же використовую тонкий шар консилера зі світловідбивними частинками, а зранку і ввечорі наношу крем на зону навколо очей - ситуація трохи покращилась. Але позбутися синців повністю звісно не вдастся. Я люблю себе з синцями під очима.
... всі інші речі, які інші люди хотіли в мені змінити на свій смак. Пропонували змінити стиль одягу, зачіску, колір волосся, форму брів, почати курити (я з тих, хто в житті ніразу не пробував). Я так і не розумію, навіщо всі ці люди давали поради, коли я їх про це не просила?!
Висновок: Ці канони краси заганяють людей в рамки, і пів життя ми займаємось тим, що шукаємо ідеали в собі. Кожна людина - особистість. Ми народились - і це прекрасно. Життя у нас одне і його потрібно цінити. То ж, дівчатка, ВИ ПРЕКРАСНІ, любіть себе і навколишній світ полюбить вас!
Коментарі (0)