Hrystja_

Dior pure poison

Dior pure poison

Ніколи не розуміла, чому саме отрута🤔. На деяких іноземних сайтах можна зустріти переклад "чиста спокуса"...так мені подобається більше.

Серпень в мене офіційно можна назвати місяцем Dior...спочатку консилер, потім парфуми.

Колись в 2007 році я почула цей запах в сусідки. Вони мені дуже сподобались. Але в нас тоді ще не було різних інтернет магазинів чи офлайн ( тоді ще навіть інтернет не всі мали😅), де можна було їх купити. І мені в 2008 році привезли їх з Італії. Там на той час вони коштували 1 мл -1 €. І, якщо подумати- 300 грн...але як згадаю, які тоді це були гроші🫣. Але мені, 18- річній не стала на заваді навіть --1 стипендія 🤣. Але мені їх вистачило на роки.

І тепер, місяць тому, цей запах знов почав за мною ходити...я знов захотіла ці парфуми.

І коли побачила на них 20% знижки, замовила одразу.

Вори дуже класні, сама баночка дуже прикольна в стильна. Тут є ноти жасмину і апельсину, півонії, мандарину, бергамоту. Якраз мої запахи.

Це така класика з- поміж класики, перевірена роками.

Парфуми дуже стійкі, достатньо одного пшику, і якщо потім одягаєш одяг на тіло, то він ще довго пахне в шафі. Запах в них дуже привабливий. Багато його порівнюють з ароматом прального порошку. Я перший раз як із почула, теж подумала, що сусідка має дуже класний порошок🤣. Але потім на тілі він розкривається і виходить дуже класний аромат...чистоти, цього ж таки порошку, східних квітів.

Хто його почув один раз, той буде памʼятати завжди.

Dior pure poison