Pilirina 💛💙

Коли я хочу випромінювати секс, користуюся цим ароматом і сама від себе божеволію

Коли я хочу випромінювати секс, користуюся цим ароматом і сама від себе божеволію

Розглянемо версію 2018 року, бо перше видання з циклу Private Blend давно зняте з продажу. Це перевидання аромату над розробкою якого, парфумер Sonia Constant працювала цілий рік. Погодьтеся, немало? Недаремно його парфуми вважаються символом розкоші.

Спеціально для бренду виробляється селекція якихось рідкісних сортів квітів, з них дорогоцінні інгредієнти одержують виключно ручною дистиляцією. Саме тому парфуми Tom Ford такі дорогі.

У мене відливант. Судячи з затертого флакону, видно, настільки я його люблю. Але головне - цінні краплі всередині. Про них і поговоримо.

Що я відчуваю коли наношу на себе Ombre Leather?

Голову піднімає, крила розправляє.

Старт - дорога шкіра, як у шкіряному салону нового модного автомобіля. Без дьогтю, коней та кирзових солдатських чобіт, як у Gannymede. Так пахне дорога, тонко вироблена шкіряна річ із якоїсь останньої колекції модного дизайнера.

Потім підмішується кардамон з далекими, але досить відчутними нотами жасміну. Далі йдуть моі улюблені димні пачульки, солодкувата амброва база та мох. Знаєте як пахне мох? Коли гуляючи осіннім лісом, розгрібаєте жовте листя під дубом і вдихаєте цей земляний, але такий природній аромат сирості.

І тут починається магія, коли Ombre Leather починає змішуватися з власною шкірою . Ніби ти занурюєшся у світ розкоші та стилю, шкіряні ноти надають аромату неймовірної глибини та сексуальності.

Звучання нот дубового моху, пачулі та амбри надають аромату неймовірної стійкості та насиченості.

Шикарний, шлейфовий, дорогий, породистий, компліментарний, стійкий, з приголомшливим шлейфом.

Начебто аромат практично про моношкіру, але це просто офігенська шкіра з фірмовим мускусом Форда і солодкувато-димним, квітково-кардамоновим відтінком. Ombre Leather благородно грає, переливається, змішується з природним запахом людини.

Безумовний уніксекс.

Любителям шкіряних ароматів однозначно потрібно затестити.

Для моєі осені це must have! Плюсую до улюблених у свою колекцію.

З Ombre Leather це буде довге кохання...