Анастасія Фоміна

Найулюбленіше в догляді за тілом-скраб❣️

Найулюбленіше в догляді за тілом-скраб❣️

Тут я не одноразово розповідала ,що я сильно люблю скраби для тіла,особливо люблю коли вони приємно пахнуть,реально дають ефект,ну і коштують недорого.

Я віддаю перевагу зараз більш сухим та жорстким скрабам для тіла.Скрабую я зазвичай свої проблемні зони-живіт,стегна та ноги,і саме в цих місцях моя шкіра чудово переносить будь які скраби,саме тому і подобаються мені більш жорсткі,бо тоді одразу видно результат.Нічого не маю проти скрабів з маслянисто чи кремовою основою,але як на мене вони слабенькі,принаймні на моїй шкірі працюють вони не дуже.

Конкретно на цей скраб мій погляд впав випадково:звичайно непримітна упаковка,невідомий бренд і мало відгуків,але це і зацікавимо.Звичайно всі ми звикли купувати перевірене вже кимось,але в плані засобів для тіла я часто вирішую взяти на себе роль "першопрохідця" і обираю те,що має найменшу кількість відгуків.

Найулюбленіше в догляді за тілом-скраб❣️

Скраб кавовий,сухий,для мене як я вже сказала це плюс.В своєму складі скраб містить окрім кави ще морську сіль та комплекс олій.Аромат мені схожий реально на справжні щойно обсмажені кавові зерна,дуже приємний і зовсім не штучний.

Мені наявність морскої солі у складі ніяк не заважає,щіплення я не відчула на ранках ,та і інших негативних емоцій цей скраб у мене не викликав.Він дрібний,наносити його легко і шкіра післявикористання справді відчувається більш пружною.

Я у захваті від крутого продукту ,ще і за 66 грн🤭