wowmom

Красива шкіра, чудове перекриття недоліків та легка текстура з тоном від YSL

Красива шкіра, чудове перекриття недоліків та легка текстура з тоном від YSL

Привіт, красуні!

Нещодавно, в подарунок до замовлення, я отримала мініатюру тонального крему від YSL. Чесно кажучи, це був мій перший люксовий тон, бо для мене тональний крем - це витратний матеріал, який швидко закінчується, типу як туш, олівець, і т.д, а в мідл-сегменті є дуже достойні представники, які ні чим не гірше. Але такому подарунку, звісно зраділа:-)

В мене мініатюра 5 мл, і цього реально вистачає на довго (на 10 раз вже точно), тому можна повністю оцінити якість продукту.

Повнорозмірна версія виглядає дуже гарно, упаковка вся така "лакшері", і якщо хочеться себе побалувати, то YSL Touch Eclat - варіант чудовий.

До речі, тональний крем має SPF 22, що для міста - хороший показник.

Красива шкіра, чудове перекриття недоліків та легка текстура з тоном від YSL

В лінійці є віддінки і для білосніжок, і для смуглявих дівчаток, і з різними підтонами. Мені дістався віддінок BR40, який дуже класно підійшов для засмаглої шкіри середнього тону.

Це такий колір Medium, з теплим підтоном.

Крем має приємну віддушку, та досить пластичну текстуру, але він не водянистий, як ми звикли уявляти тінт.

Я б сказала, що це класична формула для тонального засобу.

Мені 30 років, в мене нормальна шкіра, схильна до сухості. Акне немає, але основною продукцією я вважаю нерівний тон, почервоніння та пігментні плями.

Тональний крем я наношу на свій звичайний догляд: тонер, сиворітка, спф.

Тональний крем мені сподобалося наносити синтетичним пензлем, бо це дуже швидко, і тон не "полосить".

Розподіляється він дуже легко, і є час на розтушовку.

Мені дуже подобається, як він виглядає на шкірі, бо незважаючи на свою невагому формулу (крем не відчувається на шкірі), він чудово вирівняв загальний тон, та перекрив всі недоліки.

Фініш дууууже красивий, такий сатиново-матовий, і тональний не залишає липкості на шкірі.

Віддінок гарно адаптувався до мого обличчя, і не протязі не окислився.

Стійкість приємно здивувала, бо навіть в спеку, тональний тримався дуже достойно, єдине місце, де він сповз - це крила носа, але все одно ввечері шкіра виглядала гарно.

Тож, хочу сказати, що YSL Touch Eclat Le Teint - прекрасний представник люксового сегменту, і не менш чудовий варіант тонального крему на кожен день. Рада, що спробувала мініатюру, бо тепер задумуюсь над придбанням повнорозмірної версії.

Дякую за увагу 😘