Oli Seagull

Мультитаскер UNICO. Або макіяж одним продуктом

Так чекала його, що бігла о 8:30 ранку на пошту))
Я дуже різко ним загорілась. Просто в один вечір побачила в тік-ток, потім згадала, що бачила його на огляді у блогера і Iryna Koval також добре відгукувалась на цей бренд. Так, як мій повсякдений мейк нейтральний і однаковий, я подумала, що було б чудово три дії замінити на одну.
Три години обирання між кольорами і я таки його замовила) Обирала між ICON і SENSE.
Перший нюдовий, але боялась, що буде дуже ліловий. Другий коричневий, я люблю коричневі, але якщо піде в карамельний, то також не моє. Вибрала за критерієм, шо якщо шось і не підійде, то нюдовий ICON точно підійде в якості рум'ян.

Також , виробник поклав до замовлення 2 пробника інших кольорів, що приємно.

Мультитаскер - це помадка,яку можна використовувати в якості помади, рум'ян та тіней. Виробник заявляє, що за рахунок складу засіб не буде мати негативний вплив на шкіру.
Структура засобу імітує структуру шкірного себуму, що захищає шкіру від зневоднення, лущення й почервоніння.

АКТИВИ:
Батер Ши — джерело пальмітинової, олеїнової, стеаринової та ліноленової кислот, що забезпечують цілісність поверхневого шару шкіри, запобігають відчуття сухості.
Олія Макадамії — джерело пальмітолеїнової кислоти, ущільнює тонку шкіру губ, живить та наповнює її.
Олія Рисових Висівок — джерело ліноленової, лінолевої та олеїнової кислот, відновлюють захисну функцію епідермісу, прибирають почервоніння та
подразнення.
Віск Рисових Висівок — джерело жирних кислот, фосфоліпідів та сквалану, чинить пом'якшувальну дію, робить шкіру губ ніжною і шовковистою.
Емолент з кокосу — природний компонент шкірного себуму, створює додаткову плівку та захищає.
Комбінація карнаубського, канделільського восків — створюють оклюзивний ефект та запобігають надмірному випаровуванню води, а також забезпечують стійкість помади на губах.

Склад: Батер Ши*, Олія Макадамії*, Диоксид Титану, Міка, Оксид Заліза, Олія Рисових Висівок*, Карнаубський Віск, Канделільський Віск, Каприлік/Капрік Тригліцериди*, Цетеариловий Спирт*, Віск Рисових Висівок.
*Cировина Органічного (Натурального) Походження

Все-таки є компоненти, які можуть впливати на камедогенність, але ми ж його наносимо не на все обличчя і якщо у вас немає схильності до висипань в області скул, то все повинно бути добре.

Яке гарнюшне упакування, стильна баночка! Дуже подобається логотип - відбиток пальця.
Бо справді, ніяких додаткових пензлів не потрібно - там пальцем потикав, сям потикав і макіяж готов)) Хіба що пальці краще мити перед використанням, ну як і пензлики😏

Колір виявився ідеальним, всі мої опасіння зникли. Приємний класичний нюд, який освіжає обличчя.
Консистенція кремової помади, не жирна.
Запах солодко - помадний)))
Фото ДО я запхала в кінці, щоб було гарно 😁

А от тут трапилось розчарування.
Через хвилин 20 після нанесення на губах вже почала з'влятися біла полоска. Я її прибрала і пішла на вулицю. Повернувшись через годину- полоска стала ще яскравішою, і до неї ще приєдналася рожева.
Після прийому їжі помадка зникла зовсім. Ніякого тінту не залишила. Стійкість можна назвати середньою, але біла полоса з'являється ну зовсім швидко. І це я зробила дуже тонкий шар, якби було більше і яскравіше, то і полоска би більш виділялась. То ж в якості помади, на жаль, мінус(

В якості тіней- забилася трохи в складку. Я так само її прибрала і вже справді залишився легкий тінт, який надалі не забивався. Я не використовувала базу, можливо з нею буде краще.

Рум'яна залишились на місці! Як я і казала, якщо продукт хоч в одному пункті підійде 100%, то хоч не так засмучусь)