Євгенія 👩

Маска для волосся, яка справді працює👌

Маска для волосся, яка справді працює👌

Всім привіт✌️

Раніше я дуже часто купувала косметику для волосся від Wella, але потім в моєму житті з'явився Nioxin крім якого я не користувалася нічим). Нещодавно вирішила зробити невеличку перерву від Nioxin і моє волосся відреагувало на це жахливо – стало максимально сухим, неслухняним, ламким, одним словом – соломою. Рятувати ситуацію я вирішила раніше любимою для мене Wella з її інтенсивно відновлювальної маскою для пошкодженного і ламкого волосся. Ділюся враженнями👇

Маска представлена в класичній банці з міцного пластику. Жодного додаткового захисту у вигляді коробки або слюди не передбачено. Дизайн лаконічний, приємний, без зайвих деталей.

Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується. Шийка широка та зручна у використанні.

Об'єм: 150 мл, витрата економіна. Виробник випускає маску в трьох варіантах об'єм, відповідно на кожен буде своя ціна. У мене обсяг середній, але думаю, що наступного разу куплю баночку побільше, аж надто маска хороша).

Загалом, склад містить інгредієнти, спрямовані на зволоження, розгладжування і покращення стану волосся, а також консерванти для збереження продукту та ароматизатори для надання йому приємного запаху.

З найцікавішого у складі можу виділити:

  • Hydrolyzed Silk - гідролізований шовк, який може використовуватися для зволоження і покращення структури волосся.
  • Histidine, Glycine, Citric Acid, Alanine - амінокислоти та цитратна кислота, які можуть використовуватися для покращення стану волосся.

Склад дуже далекий від натуральності і багатий на силікони, які багато хто так не любить). Однак, мене це зовсім не засмучує, насамперед тому, що маска працює, а в другу чергу - тому що я не боюся силіконів).

Маска кремоподібна, густа та досить щільна. На дотик ніжна, злегка в'язка і, звичайно ж, силіконова. Я не відчуваю в текстурі жирності та маслянистості.

Аромат у маски специфічний, начебто і приємний з яскравою квітковою ноткою, але в той же час у ньому відчувається і хімозна нота. Крім цього, аромат дуже насичений і стійко лежить на волоссі аж до наступного миття. Любителям парфуму раджу ретельно подумати перед покупкою цієї маски, хоча б тому, що вона перебиватиме аромат парфуму.

Оскільки зараз моє волосся в поганому стані, то маску я використовую 2-3 рази на тиждень. Наношу на вологе, попередньо вимите шампунем (2 рази) волосся.

* У бренду також є і шампунь із цієї серії, який він рекомендує використовувати для кращого ефекту, але я використовую звичний для себе Elseve або Dapper Dan.

Маска добре розподіляється по всій довжині волосся, моментально вбирається і не викликає ніякого дискомфорту.

Виробник рекомендує тримати маску на волоссі 5-10 хвилин, я тримаю близько 15 хвилин. Просто зав'язую волосся в гульку і займаюся своїми справами. Пробувала створювати парниковий ефект, надягала шапочку і просушувала волосся поверх неї феном, але ефект не став кращим). Тому не бачу сенсу робити зайві рухи).

Маска добре вимивається теплою водою, з першого разу. Вже в процесі змивання відчувається, що волосся стало м'якшим, воно не сплутується і на дотик не відчувається ніякої жирності.

Моє волосся: сухе, пошкоджене, неслухняне, тьмяне і ламке. Густі, нижчі за лопати.

Час використання: близько 1,5 місяців (2-3 рази на тиждень).

  • Маска добре зволожує і живить волосся, воно стає більш живим і розсипчастим.
  • Пом'якшує, робить волосся гладкішим.
  • Надає здоровий, красивий блиск з переливом, за рахунок чого волосся вже не виглядає таким тьмяним).
  • Робить волосся більш пружним і еластичним.
  • Не обтяжує, не жирніє, не викликала жодних алергічних реакцій.

Якщо говорити про відновлення, то візуально волосся дійсно стало виглядати краще, причому, чим довше я користуюся маскою, тим яскравіше помітний ефект).

Звичайно, ця маска не є панацеєю, відновлення і ножиць в салоні мені не уникнути), але все одно маска працює, вона дає класний візуальний ефект, навіть на дуже пошкодженому волоссі).

З негативного лише аромат.

Однозначно рекомендую і дякую за увагу💕