Strange Love

Засоби Revitalift Clinical Vitamin C: Мої фаворити

Засоби Revitalift Clinical Vitamin C: Мої фаворити

Я завжди намагаюся якомога довше потестувати доглядові засоби, і звертаюся до інших учасників клубу робити так само. Нам тут дають таку круту нагоду, давайте робити якісний та інформативний контент 🫡

Почати огляд хочу з засобу, який сподобався найбільше і який планую купувати в майбутньому.

Санскрін L'Oreal Paris Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid - це легкий флюїд, який забезпечує надійний захист від сонця. Він має високу ступінь захисту SPF50+ і стабільні хімічні фільтри. По секрету скажу, що в цьому санскрінів ті ж самі фільтри, що і в La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Invisible Fluid SPF50+. Тому не бачу сенсу переплачувати.

Санскрін має доволі густу неводянисту текстуру, яка не вбирається на всі 💯. Тому цей сонцезахисту віднесу до тих, що дарують шкірі сяйво. Кому не подобається ефект вологої шкіри, краще оминайте цей санскрін. А я такий ефект дельфінячої шкіри люблю🩷

Маска має високий вміст вітаміну C, який відомий своїми антиоксидантними властивостями. Лекало має зручну форму, яка добре прилягає до обличчя. Рідина з маски вбирається доволі швидко, проте не повністю, залишає незначний липкий шар, який повністю зникає через 30-40 хв. Шкіра після використання стає більш сяючою, колір обличчя справді покращився.

Cироватка для надання сяяння шкірі обличчя L'Oreal Paris Revitalift Clinical Vitamin C - це концентроване косметичний засіб, який допомагає покращити тон шкіри і зробити її більш сяючою. Сироватка містить 12% вітаміну C, а також вітамін Е і саліцилову кислоту.

Сироватка має легку, гелеву текстуру, яка швидко вбирається і майже не залишає липких відчуттів. Також не скочується і добре лягає під базові зволожуючі засоби.

Дарує обличчю сяйво, з нею шкіра виглядає дуже здоровою та зволоженою. Ось як вона виглядає на моєму лобі.

Проте минуло лише 1.5 тижні з початку використання, а я вже бачу, як вона окислюється. Цікаво, на скільки її вистачить. Ну а наразі я задоволена.

Пінка містить 10% вітаміну C, який допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. Добре піниться, легко розподіляється по шкірі. Також хочу відзначити приємний аромат цитрусу. Проте для моєї шкіри обличчя вона надто жорстка. Я взагалі не признаю усі вмивашки, окрім аптечних.

Проте я не розчаровуюся. Знаєте, як я буду використовуви? Для боротьби з пігментацією у зоні грудей. Бюст у мене прямо таки рябий! Дається в знаки постійне перебування на сонці перші 18 років життя, коли мама буквально змушувала на морі засмагати до стану шоколадки, бо "так здорово".

Загалом, ця лінійка засобів мені сподобалась, за виключенням пінки, яка виявилася надто агресивною для мого обличчя. Особливо в захваті я від санскріну, який фактично дублює списком фільтрів La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Invisible Fluid SPF50+ .