Юльчик

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Я з тих людей, які рідко роблять покупки в інтернеті, а ще рідше – беруть участь в різноманітних конкурсах😊 Але якось, будучи в пошуках відгуків на один косметичний засіб, натрапила на Makeup Club. З тих пір почала регулярно читати пости на цій платформі, бо тут просто величезна кількість потрібної інформації про косметику та догляд (навіть з’явились улюблені автори, дописи яких вражають науково-обґрунтованою інформацію, знаннями і талантами). Бачила й конкурси, що проводились в клубі, але сама брати участь якось не наважувалась, мабуть, просто не вірячи, що можливо насправді щось виграти. А потім таки вирішила зареєструватись і взяти участь в першому конкурсі, що проводився на той момент. Особливо в виграш не вірила, але десь в глибині душі надіялась. Мабуть, це було якесь провидіння😊 Коли побачила своє ім’я в списку рандомних переможців, то не повірила своїм очам, подумала, що в когось такий же нік як і у мене. Але коли мені подзвонила дуже приємна дівчина-менеджер і повідомила про виграш, це просто зробило мій день і подарувало заряд щастя на цілий тиждень! Так що вірте в чудеса, вони трапляються!

Тому дуже хочу подякувати Makep та Makeup Club за справедливі і чесні розіграші і подарунковий бокс з таким класним наповненням на тестування!

А тепер більш детальніше розкажу про наповнення мультибоксу та косметику, що в ньому знаходилась.

З усього наповнення мультибоксу гель для душу мені сподобався найбільше!

Гель прозорого жовтого кольору, в міру густий.

Прекрасно піниться і легко змивається.

Очищує добре. Після змивання не залишає ніяких неприємних відчуттів – немає ні стянутості, ні сухості шкіри.

Окремо хочу сказати за запах – він дуже приємний! Цитрусових ефірних олій. Найбільше відчуваю грейпфрут, апельсинову цедру і трошки мандаринки. Аромат бадьорить та надає енергії, тому дуже сподобалось використовувати гель "Арома Щастя" саме вранці, після пробудження. Легенький цитрусовий запах залишається й на шкірі після прийняття душу.

Ну і порадувало, що склад повністю натуральний, не має ніяких агресивних чи шкідливих речовин.

Та й взагалі, користуватись цим гелем – одне задоволення!

В загальному, підводка мені сподобалась, хоча є й деякі нюанси.

Найперше – про пакування. Підводка має 5ml – це досить багато, такої кількості мені вистачає на 4-6 місяців майже щоденного використання (якщо вона не засохне швидше). Пензлик дуже зручний, трошки твердуватий, але на диво, малювати стрілки ним дуже легко – виходять чіткі, акуратні лінії. Ним з легкістю можна промалювати як тоненьку, так і більш грубу стрілочку, промалювати міжвійку.

Колір насичений чорний, але фініш не матовий, а більше до сатинового.

Малює без пробілів, єдиною насиченою лінією.

Підводка трохи рідкувата, але не тече. Із щойно намальованою стрілкою треба бути обережним – зачекати декілька хвилин (не більше 2х), поки вона повністю схопиться, інакше може відбитися на верхній повіці.

На повіці трохи відчувається плівочкою, але сильного дискомфорту це не створює.

Після повного висихання підводка не тече, не осипається та не розмазується, навіть якщо потерти око рукою.

Єдине, що розчарувало – підводка відбивається на верхній повіці вже за декілька годин після нанесення. Але в мене нависші повіки і жирна шкіра, тому на моїх очах так себе поводять більшість олівців і деякі підводки. В перший день тестування намалювала стрілки без бази – підводка відбилась на верхній повіці вже за дві години (але й сильну спеку також треба враховувати). На наступний день вже нанесла на базу – підводка безпроблемно протрималася 4 години і тільки потім трошки почала відбиватися, але не дуже сильно – це з легкістю можна повитирати навіть пальцем чи ватною паличкою, якщо така є під рукою.

Змивається підводка легко будь-яким засобом для зняття макіяжу – будь то міцелярка/молочко, чи гідрофільна олія, чи двохфазний засіб для демакіяжу.

Підводка для очей O’BAYS Perfect Eyeliner – непогана за якістю, але не найкраща з тих, що в мене були. Для щоденного використання підійде, але краще наносити на хорошу базу.

Мені на тестування прислали консилер у відтінку №2. Це нейтральний тілесний відтінок без рожевого чи жовтого підтону. Дуже природній натуральний тон.

Аплікатор зручний, м’якенький. Я точково наношу ним консилер, а потім вже розприділяю по шкірі кісточкою для тонального.

Консилер справді дуже делікатний – наноситься та розприділяється по шкірі легко, створюючи напівпрозоре покриття.

На шкірі не відчувається, дискомфортну чи якихось неприємних відчуттів не створює.

Не скочується, шкіра від нього не блистить.

Гарно тримається на протязі дня.

Темних кіл під очима в мене немає, тому, чи перекриває він їх – сказати однозначно не можу. Але незначні почервоніння, невеликі прищики чи несильно контрастні пігментні плями таки перекриває.

Та й візуально шкіра виглядає з ним більш свіжою.

А тепер про те, що не сподобалось. У мене консилер забивається у дрібні зморшки і сильно підкреслює їх, а це візуально старить шкіру. Хоч за деякий час він трохи розходиться, але все одно зморшки підкреслює.

Зате змивається дуже легко будь-яким засобом для вмивання – гелем чи пінкою.

От їх я чекала найбільше! Це не знайомий для мене бренд, тому кожен аромат становив особливий інтерес.

Я не є професіоналом і великим знавцем в парфумерії, але страшенний любитель красивих ароматів! Обожнюю знайомитись з новими ароматами, колекціонувати красиві флакони та улюблені парфуми.

Дуже красиво описувати аромати я не вмію, тому просто розповім, які ноти відчуваю.

Panouge Patchouli Figue

Я чую грушу. Солодку, трохи перестиглу. Вона є основною нотою аромату і відчуваєтья увесь час його звучання. Але на старті я відчуваю перець і димні ноти, хоч, подивившись опис аромату на сайті, ці ноти відсутні в піраміді. Спочатку аромат мені здався дуже густим і важкуватим, тому вирішила дати йому трохи відстоятись. І на наступний день аромат відкрився мені по-новому – все та ж солодка груша, трошки перцю і дуже тепла та ніжна база – нарешті я таки почула пачулі і какао! Тому, кому здався аромат дуже важким – дайте йому трошки відстоятись і він зазвучить по-новому!:)

Panouge Rose Agathe

На старті – троянда, але така колюча, гостра. А потім – ладан. Дуже гучний, нав’язливий! Зразу асоціація з церквою, коли священник обкаджує храм і від аромату ладану та диму аж паморочиться голова… За деякий час відчувається деяка свіжість (я так розумію, це і є ті самі зелені ноти, що зазначені в піраміді аромату). Також чую трохи шкіри і металу.

Цей аромат дуже специфічний, на любителя. І абсолютно не мій!

Panouge Datura Amaretti

Цей аромат – мій фаворит! Ніжний, але глибокий. І ноти в ньому розкриваються почергово і дуже виразно.

Зразу після розпилення відчувається деревний цвіт (так весною цвітуть саме вишні), потім – мигдаль, але не ціанідний, а більше до горіхового. Далі я чую якусь особливу ноту, яку ніяк не можу ні впізнати, ні відгадати. Думаю, це і є той самий дурман, який є в описі нот – ну дуже заманливо звучить! Хочеться вдихати й вдихати! І в базі – трошки кедру.

Panouge Absinthe Gaiac

Дуже специфічний деревно-шкіряний аромат. На старті чітко чую полин і квіти. Потім перець. А коли вже аромат трохи «всівся» на шкірі – амбру, шкіру і трохи пачулі.

На любителя. Класичний унісекс. Думаю, більше пасуватиме чоловікам.

В загальному, аромати цікаві, але дуже специфічні. Але це ніша… Тому без попереднього затесту купувати відразу цілий флакон – ризиковано!

Я дуже вдячна за можливість протестувати косметику із мультибоксу! Це було надзвичайно цікаво, так як я відкрила для себе нові бренди та аромати! Більшість засобів мені сподобались, тому користуватимусь із задоволенням і в майбутньому!