Скарби Єгипетські ✨ Zeesea x The British Museum
Косметична колекція в колаборації з Британським музеєм Єгиптології 💫
Всім привіт! ✨
Чи є тут фанати Єгипетскої історії , міфів, мумій та легенд?
Я давно дивилась на ці прекрасні футляри , але стримувала ціна (як у люкса, а косметика наче китайська).
Кожного разу як бачила ці футляри і прям уявляла ті фрески та легенди, бо колись я настільки захопилась єгипетською міфологією та історією, що сама того не думая ,вивчила всі головні давньоєгипетські ієрогліфи 🤪
Почитав відгуки, люди писали що косметика має гарну якість , якісні футляри ну і дизайн. Подумала що всі Ламелі і подібні - також китайські (зроблені там), тому розвіяв стереотипи, втілила давню хотілку в реальність і зараз вам покажу продукти 🤩
🖤
Всі продукти ідуть в коробках в слюді.
Самі коробочки досить гарної якості , в пудрі є інструкція.
Футляри зроблені з хорошого пластику, закриваються не на клік, а наче на магніті.
Пудра має спонж, захистний пластик перед самім продуктом , плівку на дзеркалі. Легкий косметичний аромат.
Я брала відтінок ivory - прозора шовкова пудра.
На коробці навіть зазначено фреску із музея , з якого взято дизайн футляра) (додала фото з перекладача).
🖤
Тіні - то також окремий вид мистецтва!
Футляр має подвійну кришечку, тому зображення виглядає об'ємно.
Мені подобаються всі дизайни, але не могла вибрати який саме взяти ... і Скарабея хотілось , і Кобру, і Кицю, то ж обирала по палітрі (ця якраз наче ідеальна для зелених очей) та авжеж подобається із міфології Гор - покровитель фараонів та неба 🌞
Палетка тіней має матові, сатини, спаркли, один гліттер та один колір текстури snowflake ) Ідеальна що б брати з собою , бо можна створювати від самих базових до яскравих макіяжів)
Велике дзеркало , перегородка з візерунками перед тінями.
На вигляд тіні добротні, тож буду пробувати )
Відтінок палетки - 11 🖤
Додаю фото , а ви розкажіть , чи пробували ви колись косметику цього бренду ? Якщо так, чи сподобалось? бо для мене це дебют ☺️☺️☺️
Палетка 🖤
Фото тіней 🤩
Коментарі (0)