Ольга Бабич

Парфумовані лосьйони для тіла Rebellion

Парфумовані лосьйони для тіла Rebellion
Парфумовані лосьйони для тіла Rebellion

Придбала одразу три лосйони для тіла від бренду Rebellion. Нащо так багато? Один собі і два на подарунки :) Ну, дуже класні пляшечки. Виглядають дорого і стильно. Опишу лише той, яким користувалася.

Парфумовані лосьйони для тіла Rebellion

У мене є набір із 5 пробників парфумів від бренду Rebellion. І мій найулюбленіший аромат із них саме Walll Flower. Тому, коли побачила ароматизовані лосйони для тіла із цим запахом, замовила без роздумів. Цей, звісно, собі. І два на подарунки. За що отримала кілька плюшок від Makeup:)

Ну, що можу сказати. Радити аромат, звісно, важко. У кожного своє сприйняття, свої асоціації. Тут треба самому відчути. Для мене він ніжний, солодкий, яскравий. Запах просто огортає. І залишається на довго. І для мене плюс, що є парфуми, які пахнуть ідентично. Це круто, бо інколи засоби мають різні аромати і виходить, що шлейф від парфумів перебивається, бо перед цим ти намастився якимсь лосьйоном із запахом адського лимону:)))

Сам лосьйон чудовий. Він класно зволожує шкіру після ванни. Легко поглинається. Не залишає відчуття липкості чи стягнутості. Можна навіть використовувати як крем для рук чи ніг.

Ціна, правда, не бюджетна. Але інколи побалувати себе можна. На подарунки взагалі класна тема. Однозначно раджу спробувати.