khoroshaeva

Розповідаю про подарунковий бокс made in Ukraine 🇺🇦

Розповідаю про подарунковий бокс made in Ukraine 🇺🇦
Розповідаю про подарунковий бокс made in Ukraine 🇺🇦
Розповідаю про подарунковий бокс made in Ukraine 🇺🇦
Розповідаю про подарунковий бокс made in Ukraine 🇺🇦

Всім привіт✌️

Закінчився мій 14-денний період тестування продуктів боксу з українською душею і вже пальчики сверблять щоб поділитися враженнями🤣.

Але, спочатку хочу сказати велике дякую дівчаткам за підтримку і звичайно ж дякую makeup за круті конкурси та подарунки💙.

Що було в боксі:

  • Цукровий скраб для тіла та слайм-гель для душу "What a melon" від Mermade.
  • Туш з ефектом об'єму та блиск для губ з діамантовим сяйвом від O’BAYS
  • 3 креми (оновлюючий, матуючий та поживний) та патріотична бомбочка для ванни від Tink

Продукцією перелічених брендів я користувалася мінімально або не користувалася взагалі, тому було дуже цікаво тестувати і знайомитися з українськими виробниками ближче). Єдине, в чому я була впевнена на 100% - це в тому, що бомбочка буде супер-класною, так як бомбочки Tink завжди дуже велетенські, ароматні та приємні).

Розповідаю про подарунковий бокс made in Ukraine 🇺🇦

Багато дівчат писали, що чекають огляд саме на цей гель для душу, що вже гріха таїти - я теж його дуже чекала, тому і починаю свій огляд саме з нього).

  • Зовнішній вигляд: охайна, невеличка баночка із пластику. Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується. Дизайн яскравий, соковитий та дуже кавуновий). Мінус лише у тому, що під кришкою немає додаткової захисної мембрани. Об'єм: 200ml. Витрата економічна.
  • Текстура: найцікавіше та незвичайне). Гель має справді слаймову консистенцію, такий собі антистрес. Він дуже густий, щільний, в'язкий та супер-тягучий. При дотику до води дає легку пінку, але цілком достатню для очищення. Мені текстура сподобалася, вона явно є особливість цієї серії продуктів).
  • Аромат: дуже яскравий та насичений, чітко відчувається свіжо-солодкий аромат кавуна, але з легким хімічним шлейфом. Запах більше нагадує не натуральний кавун, а кавунову жуйку від Orbit. Запах залишається на шкірі легким шлефом протягом кількох годин і в принципі, не викликає дискомфорту. Однак, буду відвертою - для мене запах виявився надто насченим, я б навіть сказала - задушливим.
  • У використанні: абсолютно безпроблемний, легко наноситься на шкіру/мочалку, добре піниться. Досить м'яко очищає і добре змивається теплою водою. Шкіру не забарвлює, не залишає відчуття липкості, маслянистості чи стягнутості.

Ефект:

  1. Класна текстура, яка піднімає настрій
  2. Добре очищує, після його використання відчувається чистота та свіжість.
  3. Зволожує шкіру, пом'якшує її та робить більш гладкою.
  4. Не лежить на шкірі липким шаром і не залишає маслянистості.
  5. Не викликав жодних алергічних реакцій.
  6. Як на мене, аромат у гелю досить специфічний, сподобається не всім.

Оцінка: 8/10.

Продовжую кавунову історію, але вже зі скрабом для тіла🍉

  • Зовнішній вигляд: такий самий як і в гелю для душу, знову ж таки повторюся, що дуже не вистачає додаткової захисної мембрани. Об'єм: 250ml. Витрата в міру економічна.
  • Текстура: ох, вона неймовірна. По-перше вона виглядає дуже круто - має ніжний зелений колір, а також густо усіянамаленьким скрабуючими частинками, які дуже реалістично відтворюють кісточки натурального кавунчика). Текстура м'яка, цукрова, пластична та з легким відчуттям маслянистості. Цукор у текстурі досить великого розміру, але він не дряпає і не травмує шкіру.
  • Аромат: незважаючи на те що гель і скраб з однієї серії, аромати у них все ж таки різні. Скраб має більш делікатний, легкий кавуновий аромат, без зайвої приторності та хімозності. На шкірі лежить м'яким, приємним шлейфом. Скраб пахне справді смачно, по-літньому).
  • У використанні: скраб добре розподіляється по шкірі, не липне. Я б сказала, що він має середню жорсткість, начебто і не дряпає, але водночас відчувається, що йде процес відлущування. Добре вимивається теплою водою, не налипає на поверхню ванної. Не залишає на шкірі маслянистості (що мене здивувало, тому що у складі кілька видів олій), липкості та стягнутості.

Ефект:

  1. Приємна текстура, як візуально, так і тактильно).
  2. Хороше, не травматичне очищення та відлущування.
  3. Робить шкіру більш гладкою, приємною на дотик.
  4. Не липне, не залишає маслянистої плівки на шкірі.
  5. Має приємний аромат

Безперечно можу сказати, що цей скраб може скласти хорошу конкуренцію моєму коханому Mareve, тому без вагань ставлю оцінку 10/10 та рекомендую до покупки 👌

Це моє перше знайомство з брендом та його продукцією).

Також хочу сказати, що відтінок блиску для мене був повною несподіванкою через мою неуважність). Менеджер сказала "Відтінки на вибір" і почала перераховувати "Прозорий...", ну я і зупинила її, сказала, що мені потрібен саме цей, так і не дослухавши фрази, що "прозорий з холодним блакитним сяйвом"😂.

Незважаючи на це, я в захваті від цього відтінку і якби не випадковість, то я вибрала б рожевий, але як на мене, то він не такий ефектний).

  • Зовнішній вигляд: класична довгаста туба з прозорого пластику, крізь який можна розглянути блиск блиску з усіх боків). Ковпачок відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується. Під кришкою зручний дозатор з обмежувачем, який чудово виконує свою роботу. Об'єм: 6 мл, витрата не дуже економічна, за 2 тижня регулярного використання вже витратилося пів флакончику).
  • Аплікатор: міцно закріплений до рукояті, нерухомий. Він класичної, округлої форми. М'який, не дряпає шкіру, ворс не випадає. У використанні дуже зручний, чудово повторює контур губ.
  • Відтінок: 01. Він прозорий, густо усіяний шиммером з активним, діамантовим сяйвом. Шиммер щось на зразок хамелеона, має властивість змінювати свій колір залежно від освітлення – найчастіше він холодний синьо-бірюзовий, на сонці ближче до рожево-фіалкового, а от просто при денному світлі може трохи відчвічувати сріблом). Відтінок дуже цікавий та неймовірно красивий. Спробувала сфотографувати його з усіх боків та під усіма кутами, щоб показати яким він може бути).
  • Текстура: густа, щільна, в'язка, злегка масляниста. Вона м'яка та дуже пластична. Шиммер дрібний та абсолютно невагомий на губах.
  • Аромат: делікатний, але дуже смачний. Блиск має цукерковий запах із яскравою ванільною ноткою. Аромат відчувається на губах протягом кількох годин, але при цьому не викликає жодного дискомфорту).

У нанесенні:

Блиск наноситься рівномірно, дає щільне покриття з першого шару нанесення.

Фініш: глянсовий з активним шиммерним сяйвом, щось є в ньому і від плампера.

На губах трохи відчувається, волосся на нього налипає).

Стійкість: 3-4 години, після чого йде глянсовість, але все одно залишається ефект вологих губ. Повністю блиск сходить протягом 5-6 годин, шиммер не в'їдається в шкіру.

Ефект:

  • Неймовірно красивий, сяючий та дуже ефектний фініш.
  • Блиск непогано зволожує та розгладжує текстуру губ.
  • Візуально губи здаються більш пухкими та виразними.
  • Добре пом'якшує.
  • Нормальна стійкість.

Це найкрутіший продукт із боксу, який я однозначно куплю повторно і вам раджу).

Оцінка: 20/10.

Вже багато дівчат написали, що це не найвдаліша туш, та я вставлю свої 5 копійок).

  • Зовнішній вигляд: довгаста туба з чорно пластику, хочу відзначити, що виконана не дуже якісно, так як туш вже приїхала до мене з потертостями і подряпинами. Кришка відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується. Є обмежувач, але я не впевнена, що він потрібний, тому що туш сама по собі дуже суха. Об'єм: 10 мл.
  • Колір: класичний чорний, не вугільний і в міру насичений.
  • Консистенція: густа, дуже щільна та в'язка, набирається грудочками. Взагалі, текстура кремова , але як на мене, то вона дуже суха, я спочатку думала, що туш просто приїхала до мене засохлою, але в інших дівчат теж були подібні проблеми, тому справа все-таки в самій туші.
  • Запах: неприємний, насичений запах фарби із яскравою кислою нотою.
  • Щіточка: запорука успіху кожної туші, але, на жаль, не в цьому випадку. Щіточка силіконова, має класичну пряму форму, без вигину. Щетинки невеликі, розташовані в хаотичному порядку, навпомацки досить жорсткі. Щіточка нерухома, але до ручки закріплена досить погано. У використанні вона мені не сподобалася, погано фарбує вії в куточках очей, залишає відбитки на віку і трохи дряпає шкіру.

У використанні:

Туш непогано фарбує вії, але не можу сказати, що відмінно поділяє їх. Надає насичений колір, за рахунок чого фініш виглядає дуже натуральним. Трохи витягує вії і надає їм дуже легкого обсягу.

Для отримання видимого ефекту я наношу туш у 3-4 шари і без грудочок не обходиться).

Жирний мінус у тому, що ефект тримається 3-4 години і що найнеприємніше - через цей час туш починає обсипатися під очі, макіяж стає дуже брудним, привіт,"панда".

Загалом, у перше застосування мені дуже сподобалося, що туш дає гарний, натуральний ефект, але стійкість у неї дуже погана, тому не рекомендую.

Найневдаліший продукт із боксу.

Оцінка: 3/10.

Той продукт, у якому я була впевнена на всі 100% і він не підвів).

  • Зовнішній вигляд: бомбочка була запакована у картонну коробку із патріотичним дизайном. Додатково була поміщена у пластиковий контейнер, який легко розкривається. Сама по собі бомбочка кругла, велика і важка). Виконана у жовто-блакитному кольорі – дуже красиво).
  • Текстура: бомбочка тримає форму і в руках практично не кришиться. Її текстура як пісочок, приємна. У текстурі немає шиммера, і для мене це величезний плюс).
  • Аромат: не дуже насичений, він солодкуватий із яскравими трав'янисто-цитрусовими нотами. Запах приємний, не викликає дискомфорту.
  • У справі: бомбочка дуже красиво тане у воді, повністю розчиняється протягом 10 хвилин. Фарбує воду в зелений колір, але при цьому зовсім не фарбує ні шкіру, ні ванну. Пінку дає дуже легку, не пишну.

Ефект:

  • Розслабляє.
  • Пом'якшує шкіру.
  • Після бомбочки на шкірі відчувається легке зволоження та маслянистість.

Однозначно рекомендую для підняття настрою).

Оцінка: 10/10

Для мене стало здивуванням, що випускає косметику для догляду за обличчям. У боксі було 3 креми:

  • Живильний крем для сухої шкіри обличчя Tink Nourishing Hyaluronic Acid Cream (який не підходить для мого комбінованого типу шкіри, тому я ним поки що не користувалася, огляд на нього буде дуже коротким).
  • Нічний відновлюючий крем для обличчя Tink Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream
  • Матуючий крем для жирної шкіри обличчя Tink Mattifying Retinol & Aloe Extract Cream

Усі 3 баночки мають однаковий зовнішній вигляд, відрізняються лише назвою та кольором смужочки).

Креми представлені в мініатюрних баночках із пластику, баночки такі маленькі, що я ніколи б не подумала, що в них може поміститися 50 мл крему).

Кришка відкручується, баночку закриває міцно, не прокручується. Під кришкою кожного крему була додаткова пластикова мембрана із зручним "язичком".

Цим кремом я не користувалася, приберегла для зими, коли мій ніс покриється нескінченними лущеннями).

Текстура: кремова, легка, приємна, м'яка. На дотик не відчувається ні липкості, ні маслянистості.

Аромат: помірно насичений, фруктовий з легкою цитрусовою ноткою манго

Наносила його на руку і можу сказати, що він досить швидко вбирається, не залишає жирності та маслянистості.

Ну звичайно про ефект на руці я писати не буду, можливо взимку напишу про цей крем більш розгорнутий відгук).

Текстура: кремова, середньої щільності, без жирності та маслянистості. На дотик відчувається силіконовість.

Аромат: тонкий, чітко відчуваються трав'яні нотки. Запах приємний, не викликає дискомфорту.

У нанесенні: крем наносила щодня протягом 2-х тижнів, як завершальний етап догляду за шкірою. Він поступово розподіляється по шкірі, вбирається протягом 3-4 хвилин, не залишає на шкірі жирності.

Ефект:

Взагалі, я не великий любитель нічних кремів, мій максимум – це сироватка. Все тому що на ранок я найчастіше прокидаюся з набряклістю та підвищеною жирністю. Тому з першого разу нанесення крему Tink я вже чекала на негативний ефект, але на моє щастя його не сталося.

  • Крем дає непогане помірне зволоження.
  • Пом'якшує шкіру.
  • Дещо освіжає, але не можна назвати це вау-ефектом.
  • Не забив пори, не спровокував активної роботи сальних залоз та висипів.

Ефект непоганий, але заявленого відновлення, зміцнення і більше оновлення я не помітила, тому оцінка 5/10.

Крем непоганий, але дає досить посередній ефект).

Текстура і аромат цього крему практично ідентичні з попереднім, тому не повторюватимуся.

У нанесенні:

крем абсолютно непроблемний, м'яко скозить по шкірі, рівномірно розподіляється і не викликає жодних неприємних відчуттів. Вбирається протягом 2-3 хвилин, не залишає на шкірі відчуття плівки, жирності та липкості.

Мені подобається використовувати цей крем як матуюча база під макіяж. З декоративною косметикою конфлікт не вступає.

Ефект:

  • Крем добре пом'якшує шкіру.
  • Візуально вирівнює тон.
  • Дійсно матує, не можу сказати, що ідеально, але моя Т-зона залишається без жирного блиску протягом 7-8 годин навіть з макіяжем).
  • Трохи заспокоює висипання та почервоніння, але не прибирає їх повністю.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій

Крем заслуговує на увагу, особливо враховуючи його бюджетну вартість). Можу рекомендувати жирношкірим.

Оцінка: 7/10

На цьому все, дякую за увагу💕