Розповідаю про подарунковий бокс made in Ukraine 🇺🇦
Детальний огляд кожного продукту💙💛
Всім привіт✌️
Закінчився мій 14-денний період тестування продуктів боксу з українською душею і вже пальчики сверблять щоб поділитися враженнями🤣.
Але, спочатку хочу сказати велике дякую дівчаткам за підтримку і звичайно ж дякую makeup за круті конкурси та подарунки💙.
Що було в боксі:
- Цукровий скраб для тіла та слайм-гель для душу "What a melon" від Mermade.
- Туш з ефектом об'єму та блиск для губ з діамантовим сяйвом від O’BAYS
- 3 креми (оновлюючий, матуючий та поживний) та патріотична бомбочка для ванни від Tink
Продукцією перелічених брендів я користувалася мінімально або не користувалася взагалі, тому було дуже цікаво тестувати і знайомитися з українськими виробниками ближче). Єдине, в чому я була впевнена на 100% - це в тому, що бомбочка буде супер-класною, так як бомбочки Tink завжди дуже велетенські, ароматні та приємні).
🇺🇦 Слайм-гель для душу Mermade What a Melon
Багато дівчат писали, що чекають огляд саме на цей гель для душу, що вже гріха таїти - я теж його дуже чекала, тому і починаю свій огляд саме з нього).
- Зовнішній вигляд: охайна, невеличка баночка із пластику. Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується. Дизайн яскравий, соковитий та дуже кавуновий). Мінус лише у тому, що під кришкою немає додаткової захисної мембрани. Об'єм: 200ml. Витрата економічна.
- Текстура: найцікавіше та незвичайне). Гель має справді слаймову консистенцію, такий собі антистрес. Він дуже густий, щільний, в'язкий та супер-тягучий. При дотику до води дає легку пінку, але цілком достатню для очищення. Мені текстура сподобалася, вона явно є особливість цієї серії продуктів).
- Аромат: дуже яскравий та насичений, чітко відчувається свіжо-солодкий аромат кавуна, але з легким хімічним шлейфом. Запах більше нагадує не натуральний кавун, а кавунову жуйку від Orbit. Запах залишається на шкірі легким шлефом протягом кількох годин і в принципі, не викликає дискомфорту. Однак, буду відвертою - для мене запах виявився надто насченим, я б навіть сказала - задушливим.
- У використанні: абсолютно безпроблемний, легко наноситься на шкіру/мочалку, добре піниться. Досить м'яко очищає і добре змивається теплою водою. Шкіру не забарвлює, не залишає відчуття липкості, маслянистості чи стягнутості.
Ефект:
- Класна текстура, яка піднімає настрій
- Добре очищує, після його використання відчувається чистота та свіжість.
- Зволожує шкіру, пом'якшує її та робить більш гладкою.
- Не лежить на шкірі липким шаром і не залишає маслянистості.
- Не викликав жодних алергічних реакцій.
- Як на мене, аромат у гелю досить специфічний, сподобається не всім.
Оцінка: 8/10.
🇺🇦 Цукровий скраб для тіла Mermade What A Melon
Продовжую кавунову історію, але вже зі скрабом для тіла🍉
- Зовнішній вигляд: такий самий як і в гелю для душу, знову ж таки повторюся, що дуже не вистачає додаткової захисної мембрани. Об'єм: 250ml. Витрата в міру економічна.
- Текстура: ох, вона неймовірна. По-перше вона виглядає дуже круто - має ніжний зелений колір, а також густо усіянамаленьким скрабуючими частинками, які дуже реалістично відтворюють кісточки натурального кавунчика). Текстура м'яка, цукрова, пластична та з легким відчуттям маслянистості. Цукор у текстурі досить великого розміру, але він не дряпає і не травмує шкіру.
- Аромат: незважаючи на те що гель і скраб з однієї серії, аромати у них все ж таки різні. Скраб має більш делікатний, легкий кавуновий аромат, без зайвої приторності та хімозності. На шкірі лежить м'яким, приємним шлейфом. Скраб пахне справді смачно, по-літньому).
- У використанні: скраб добре розподіляється по шкірі, не липне. Я б сказала, що він має середню жорсткість, начебто і не дряпає, але водночас відчувається, що йде процес відлущування. Добре вимивається теплою водою, не налипає на поверхню ванної. Не залишає на шкірі маслянистості (що мене здивувало, тому що у складі кілька видів олій), липкості та стягнутості.
Ефект:
- Приємна текстура, як візуально, так і тактильно).
- Хороше, не травматичне очищення та відлущування.
- Робить шкіру більш гладкою, приємною на дотик.
- Не липне, не залишає маслянистої плівки на шкірі.
- Має приємний аромат
Безперечно можу сказати, що цей скраб може скласти хорошу конкуренцію моєму коханому Mareve, тому без вагань ставлю оцінку 10/10 та рекомендую до покупки 👌
🇺🇦 Блиск для губ O’BAYS Diamond Lip Gloss - відтінок 01
Це моє перше знайомство з брендом та його продукцією).
Також хочу сказати, що відтінок блиску для мене був повною несподіванкою через мою неуважність). Менеджер сказала "Відтінки на вибір" і почала перераховувати "Прозорий...", ну я і зупинила її, сказала, що мені потрібен саме цей, так і не дослухавши фрази, що "прозорий з холодним блакитним сяйвом"😂.
Незважаючи на це, я в захваті від цього відтінку і якби не випадковість, то я вибрала б рожевий, але як на мене, то він не такий ефектний).
- Зовнішній вигляд: класична довгаста туба з прозорого пластику, крізь який можна розглянути блиск блиску з усіх боків). Ковпачок відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується. Під кришкою зручний дозатор з обмежувачем, який чудово виконує свою роботу. Об'єм: 6 мл, витрата не дуже економічна, за 2 тижня регулярного використання вже витратилося пів флакончику).
- Аплікатор: міцно закріплений до рукояті, нерухомий. Він класичної, округлої форми. М'який, не дряпає шкіру, ворс не випадає. У використанні дуже зручний, чудово повторює контур губ.
- Відтінок: 01. Він прозорий, густо усіяний шиммером з активним, діамантовим сяйвом. Шиммер щось на зразок хамелеона, має властивість змінювати свій колір залежно від освітлення – найчастіше він холодний синьо-бірюзовий, на сонці ближче до рожево-фіалкового, а от просто при денному світлі може трохи відчвічувати сріблом). Відтінок дуже цікавий та неймовірно красивий. Спробувала сфотографувати його з усіх боків та під усіма кутами, щоб показати яким він може бути).
- Текстура: густа, щільна, в'язка, злегка масляниста. Вона м'яка та дуже пластична. Шиммер дрібний та абсолютно невагомий на губах.
- Аромат: делікатний, але дуже смачний. Блиск має цукерковий запах із яскравою ванільною ноткою. Аромат відчувається на губах протягом кількох годин, але при цьому не викликає жодного дискомфорту).
У нанесенні:
Блиск наноситься рівномірно, дає щільне покриття з першого шару нанесення.
Фініш: глянсовий з активним шиммерним сяйвом, щось є в ньому і від плампера.
На губах трохи відчувається, волосся на нього налипає).
Стійкість: 3-4 години, після чого йде глянсовість, але все одно залишається ефект вологих губ. Повністю блиск сходить протягом 5-6 годин, шиммер не в'їдається в шкіру.
Ефект:
- Неймовірно красивий, сяючий та дуже ефектний фініш.
- Блиск непогано зволожує та розгладжує текстуру губ.
- Візуально губи здаються більш пухкими та виразними.
- Добре пом'якшує.
- Нормальна стійкість.
Це найкрутіший продукт із боксу, який я однозначно куплю повторно і вам раджу).
Оцінка: 20/10.
🇺🇦 Туш з ефектом об'єму O’BAYS Ultra Volume Mascara
Вже багато дівчат написали, що це не найвдаліша туш, та я вставлю свої 5 копійок).
- Зовнішній вигляд: довгаста туба з чорно пластику, хочу відзначити, що виконана не дуже якісно, так як туш вже приїхала до мене з потертостями і подряпинами. Кришка відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується. Є обмежувач, але я не впевнена, що він потрібний, тому що туш сама по собі дуже суха. Об'єм: 10 мл.
- Колір: класичний чорний, не вугільний і в міру насичений.
- Консистенція: густа, дуже щільна та в'язка, набирається грудочками. Взагалі, текстура кремова , але як на мене, то вона дуже суха, я спочатку думала, що туш просто приїхала до мене засохлою, але в інших дівчат теж були подібні проблеми, тому справа все-таки в самій туші.
- Запах: неприємний, насичений запах фарби із яскравою кислою нотою.
- Щіточка: запорука успіху кожної туші, але, на жаль, не в цьому випадку. Щіточка силіконова, має класичну пряму форму, без вигину. Щетинки невеликі, розташовані в хаотичному порядку, навпомацки досить жорсткі. Щіточка нерухома, але до ручки закріплена досить погано. У використанні вона мені не сподобалася, погано фарбує вії в куточках очей, залишає відбитки на віку і трохи дряпає шкіру.
У використанні:
Туш непогано фарбує вії, але не можу сказати, що відмінно поділяє їх. Надає насичений колір, за рахунок чого фініш виглядає дуже натуральним. Трохи витягує вії і надає їм дуже легкого обсягу.
Для отримання видимого ефекту я наношу туш у 3-4 шари і без грудочок не обходиться).
Жирний мінус у тому, що ефект тримається 3-4 години і що найнеприємніше - через цей час туш починає обсипатися під очі, макіяж стає дуже брудним, привіт,"панда".
Загалом, у перше застосування мені дуже сподобалося, що туш дає гарний, натуральний ефект, але стійкість у неї дуже погана, тому не рекомендую.
Найневдаліший продукт із боксу.
Оцінка: 3/10.
🇺🇦 Бомбочка-гейзер Tink Be Brave Like Ukraine
Той продукт, у якому я була впевнена на всі 100% і він не підвів).
- Зовнішній вигляд: бомбочка була запакована у картонну коробку із патріотичним дизайном. Додатково була поміщена у пластиковий контейнер, який легко розкривається. Сама по собі бомбочка кругла, велика і важка). Виконана у жовто-блакитному кольорі – дуже красиво).
- Текстура: бомбочка тримає форму і в руках практично не кришиться. Її текстура як пісочок, приємна. У текстурі немає шиммера, і для мене це величезний плюс).
- Аромат: не дуже насичений, він солодкуватий із яскравими трав'янисто-цитрусовими нотами. Запах приємний, не викликає дискомфорту.
- У справі: бомбочка дуже красиво тане у воді, повністю розчиняється протягом 10 хвилин. Фарбує воду в зелений колір, але при цьому зовсім не фарбує ні шкіру, ні ванну. Пінку дає дуже легку, не пишну.
Ефект:
- Розслабляє.
- Пом'якшує шкіру.
- Після бомбочки на шкірі відчувається легке зволоження та маслянистість.
Однозначно рекомендую для підняття настрою).
Оцінка: 10/10
🇺🇦 Креми для обличчя Tink
Для мене стало здивуванням, що випускає косметику для догляду за обличчям. У боксі було 3 креми:
- Живильний крем для сухої шкіри обличчя Tink Nourishing Hyaluronic Acid Cream (який не підходить для мого комбінованого типу шкіри, тому я ним поки що не користувалася, огляд на нього буде дуже коротким).
- Нічний відновлюючий крем для обличчя Tink Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream
- Матуючий крем для жирної шкіри обличчя Tink Mattifying Retinol & Aloe Extract Cream
Усі 3 баночки мають однаковий зовнішній вигляд, відрізняються лише назвою та кольором смужочки).
Креми представлені в мініатюрних баночках із пластику, баночки такі маленькі, що я ніколи б не подумала, що в них може поміститися 50 мл крему).
Кришка відкручується, баночку закриває міцно, не прокручується. Під кришкою кожного крему була додаткова пластикова мембрана із зручним "язичком".
🇺🇦 Живильний крем для сухої шкіри обличчя Tink Nourishing Hyaluronic Acid Cream
Цим кремом я не користувалася, приберегла для зими, коли мій ніс покриється нескінченними лущеннями).
Текстура: кремова, легка, приємна, м'яка. На дотик не відчувається ні липкості, ні маслянистості.
Аромат: помірно насичений, фруктовий з легкою цитрусовою ноткою манго
Наносила його на руку і можу сказати, що він досить швидко вбирається, не залишає жирності та маслянистості.
Ну звичайно про ефект на руці я писати не буду, можливо взимку напишу про цей крем більш розгорнутий відгук).
🇺🇦 Нічний відновлюючий крем для обличчя Tink Revitalizing Glycolic Acid & Blueberry Cream
Текстура: кремова, середньої щільності, без жирності та маслянистості. На дотик відчувається силіконовість.
Аромат: тонкий, чітко відчуваються трав'яні нотки. Запах приємний, не викликає дискомфорту.
У нанесенні: крем наносила щодня протягом 2-х тижнів, як завершальний етап догляду за шкірою. Він поступово розподіляється по шкірі, вбирається протягом 3-4 хвилин, не залишає на шкірі жирності.
Ефект:
Взагалі, я не великий любитель нічних кремів, мій максимум – це сироватка. Все тому що на ранок я найчастіше прокидаюся з набряклістю та підвищеною жирністю. Тому з першого разу нанесення крему Tink я вже чекала на негативний ефект, але на моє щастя його не сталося.
- Крем дає непогане помірне зволоження.
- Пом'якшує шкіру.
- Дещо освіжає, але не можна назвати це вау-ефектом.
- Не забив пори, не спровокував активної роботи сальних залоз та висипів.
Ефект непоганий, але заявленого відновлення, зміцнення і більше оновлення я не помітила, тому оцінка 5/10.
Крем непоганий, але дає досить посередній ефект).
🇺🇦 Матуючий крем для жирної шкіри обличчя Tink Mattifying Retinol & Aloe Extract Cream
Текстура і аромат цього крему практично ідентичні з попереднім, тому не повторюватимуся.
У нанесенні:
крем абсолютно непроблемний, м'яко скозить по шкірі, рівномірно розподіляється і не викликає жодних неприємних відчуттів. Вбирається протягом 2-3 хвилин, не залишає на шкірі відчуття плівки, жирності та липкості.
Мені подобається використовувати цей крем як матуюча база під макіяж. З декоративною косметикою конфлікт не вступає.
Ефект:
- Крем добре пом'якшує шкіру.
- Візуально вирівнює тон.
- Дійсно матує, не можу сказати, що ідеально, але моя Т-зона залишається без жирного блиску протягом 7-8 годин навіть з макіяжем).
- Трохи заспокоює висипання та почервоніння, але не прибирає їх повністю.
- Не викликав жодних алергічних реакцій
Крем заслуговує на увагу, особливо враховуючи його бюджетну вартість). Можу рекомендувати жирношкірим.
Оцінка: 7/10
На цьому все, дякую за увагу💕
Коментарі (0)