Alina Addams 💃🏻

Жінки наче парфуми, у кожного свій смак, але кожна по своєму прекрасна...

Жінки наче парфуми, у кожного свій смак, але кожна по своєму прекрасна...
Жінки наче парфуми, у кожного свій смак, але кожна по своєму прекрасна...

Три аргументи на користь любові до себе 🥰

1. Я давно помітила, що почуття щастя, задоволення собою та любов до себе зовсім не залежать від зовнішніх характеристик. А все через те, що краса "умовна", тобто у всіх свої смаки, й те що для одних нічого особливого, для інших вершина краси. І це уже наштовхує на думку, що оцінювати себе за шкалою оточення - хибний шлях. Тобто оцінка іншими людьми, якихось наших зовнішніх характеристик, дуже суб'єктивна, бо залежить від смаків та вподобань тих хто оцінює.

2. Багато красивих жінок страждало від знущань, не тому, що з ними щось не так, а тому, що вони відрізнялися або чимось виділялися, і комусь це не подобалось, тобто часто це був спосіб навіяти людині "почуття неповноцінності", щоб вона припинила "сяяти". Бо людиною, яка не любить себе і почувається неповноцінною набагато простіше управляти.

3. І найголовніший аргумент. Він на користь того, що ми не повинні навіть уваги звертати на критику зовнішніх характеристик, бо це вроджені характеристики. Тобто те чого ніхто з нас не міг обрати при народженні, а значить це не є заслугою самої людини. Виходить знущатися з когось, за "це", абсурдно.

🌟Саме тому нехай кожна зіронька з клубу, засяє для себе, бо єдина людина, яка має право нас оцінювати - це ми самі, а єдина людина з якою ми маємо себе порівнювати - це знову ж "ми самі з минулого" і то лише для того, щоб проаналізувати прогрес і винагородити за досягнення.

Жінки наче парфуми, у кожного свій смак, але кожна по своєму прекрасна...

Я довго не могла повірити, що одна й та ж композиція на різній шкірі може розкриватися зовсім по різному, але ця парфумована вода розвіяла всі сумніви.

Спочатку мене зацікавив мініатюрний флакончик з розпилювачем, так мені хотілося його у свою сумочку.

Потім почала читати відгуки, багато з них були негативними, після відгуку "Якщо це коханка, то хіба що Брєжнєва", я не витримала. Мені вже стало цікаво як же в уявленні інших пахне коханка Брєжнєва 😂

А тепер мої враження...

На моїй шкірі:

На долю секунди разом зі спиртом з'являється ще якась різка нота і відразу ж зникає. Далі аромат розливається по шкірі наче карамель. Як не стараюсь не можу виділити окремі ноти ні верхівки, ні бази, ні середини, звучить як єдиний ансамбль. А звучить голосно і дуже солодко, аромат такий гарний і загадковий. Хочеться його вдихати й вдихати, щоб розгадати таємницю, але вона весь час вислизає.

На блоттері:

Спочатку дуже різкі, навіть трохи колючі, потім розкриваються іланг-ілангом, лотосом, ірисом, а от османтус та жасмин звучать наче далеко, в тіні.
Далі плавно теплою деревиною переходить в базу.
На блоттері аромат більш ніжний, свіжим я його не можу назвати, скоріше прохолодніший та квітковіший.

На речах:

Спробувала нанести на випрану без віддушки сукню і почула агресивний мускусний аромат, який з часом, коли заспокоївся все ж дуже відрізнявся від аромату і на шкірі, і на блоттері.

Стосовно схожості з радянськими ароматами, є там на початку якась нота, що відштовхує, яка схожа на радянські парфуми, але як тільки вона зникає композиція стає дуже цікавою.

Я спеціально запитала думку ще двох незалежних експертів 😂

І всі сказали, що на сукні, на мені й на блоттері це три різні аромати. Комусь сподобалось на шкірі, комусь на блоттері, тобто не можна остаточно сказати, що вони хороші чи погані, вони просто або подобаються, або ні.

💛Парфуми як і жінки, не діляться на хороших і поганих, а лише комусь підходять або не підходять.