Joko Blend

Антицелюлітний скраб та крем, які стали улюбленцями всіх дівчат

Антицелюлітний скраб та крем, які стали улюбленцями всіх дівчат

Про целюліт не говорять вголос, але ми спробуємо.

За статистикою більше ніж 85% жінок у віці старше 21 року страждають від целюліту через:

  • малорухливий спосіб життя
  • неправильне харчування
  • недотримання питного режиму
  • погані звички
  • СТРЕС, СТРЕС ТА ще раз СТРЕС.

І це є нормальна реакція організму. Але, ми дівчата, не шукаємо легких шляхів, тому завжди бажаємо позбутися цього небажаного компаньйона.

Саме тому, наші професійні хімікі-технологи, вирішили трішки полегшити життя дівчатам і винайшли справжніх суперменів, які врятують вас від целюліту.

Антицелюлітний зігріваючий скраб для тіла Joko Blend™ створений для дбайливого очищення шкіри та зменшення ознак целюліту. Засіб делікатно видаляє відмерлі частинки епідермісу, виводить шлаки та токсини. Активна формула забезпечує поліпшення лімфотоку, збільшує синтез колагену, зменшує вираженість розтяжок, підтягує шкіру та покращує мікроциркуляцію, відмінно зволожує та розгладжує епідерміс. Скраб з зігріваючим ефектом стимулює кровообіг та сприяє спалюванню жирової тканини.

Інтенсивний антицелюлітний крем з зігріваючим ефектом Joko Blend 200 мл - має легку консистенцію та швидко вбирається шкірою, не залишаючи жирного сліду. Активна формула містить:

  • Кофеїн, який забезпечує поліпшення лімфотоку та сприяє оновленню клітин епідермісу.
  • Екстракт центелли азіатської збільшує синтез колагену, зменшує вираженість розтяжок, підтягує шкіру та покращує мікроциркуляцію.
  • Екстракт фукусу відмінно зволожує та розгладжує.

Насичений активними компонентами крем з зігріваючим ефектом стимулює кровообіг і сприяє спалюванню жирової тканини. Регулярне застосування антицелюлітного засобу допоможе в досягненні гладенької, шовковистої і рівної шкіри. Для посилення ефекту та комплексної дії рекомендуємо використовувати крем у поєднанні з антицелюлітним скрабом та бандажними обгортаннями Joko Blend™.

Крем та скраб можна чередувати між собою або наносити один за один, спочатку процедура скрабування, а потім крем.

Поділіться з нами своїми враженнями від крему, хто вже спробував?

Joko Blend
67
Підписники
0