Доступний професійний догляд із Італії, який ти?
Для чоловіка купила новий шампунь від Semi di Lino. Та і сама кілька разів його затестила 😂
Продукція бренду останнім часом дуже популярна. І не дивно, адже належить до професійної косметики за розумною ціною.
Особливості :
- відновлювальна формула без вмісту сульфатів;
- забезпечує очищення та зміцнення волосся та шкіри голови;
- система Urban Defence Pro забезпечує захист від важких металів, які можуть спровокувати послаблення стрижня волосся;
- комплекс Shine Fix надає волоссю сяйва на 24 години;
- Color Fix Complex запобігає пошкодженню волосся від УФ-променів та захищає колір від вигорання;
- система Microbiotic, яка поєднує пребіотики та пробіотики, зберігає оптимальний рН баланс шкіри голови;
- комплекс Biorenew підтримує силу волосяних цибулин та стимулює їх активність.
Перше, що я побачила, коли відкрила шампунь – це зламана кришка 😮. Тобто пластик такий кволий, що не витримав легкого відкриття. Судячи з відгуків, така ситуація не тільки в мене.
Текстура в міру густа із явним ментоловим ароматом. Коли відкриваєш флакон, відразу відчуваєш енергію трав. І він залишається на волоссі. Комусь сподобається, комусь ні.
Дія
Що стосується властивостей, шампунь нормально очищує шкіру голови. При цьому не пересушує волосся. Хоч це і безсульфатний шампунь, піниться він дуже добре.
Пухнастість після миття голови у мене є. Для мене цей шампунь не став відкриттям.
А ось на чоловіку побачила його вплив на шкіру голови: зникла сухість і лущення шкіри, які були ДО. Якоїсь тотальної зміни стану волосся немає.
Основну функцію виконує непогано, без зайвих обіцянок.
_________
Alfaparf Semi Di Lino Scalp Renew Energizing Low Shampoo
Коментарі (0)