Pilirina 💛💙

Розкрився через 10 років…

Розкрився через 10 років…

Дивно, але за ці роки з ними нічого не сталося: аромат не змінився, навпаки - здається, став концентрованішим, лиш з’явився осад, але не думаю, що це суттєво вплинуло на якість Secrets d`Essences Iris Noir, свого часу дуже популярний і впізнаваний аромат.

Розносила аромат впродовж останніх двох тижнів і сформувала якусь особливу думку щодо цього аромату від Yves Rocher, до якого раніше ставилася скептично, бо це ж мереживна компанія.

Не знаю, що мене навіяло на позитивний настрой до аромату. Чи то погодка під нього так підлаштувалася і він розкрив свою таємничість на теплому сонечку та відкритому осінньому повітрі. Спойлер - аромат сподобався.

Розкрився через 10 років…

Він дарує якийсь неймовірний настрій, коли ще тепло - ігристо переливається на шкірі то ірисом, то пачулі, залишаючи по собі м’яку пудровість, коли холодно - чутно свіжість бергамоту, який ніби виходить з піраміди на перший план і кричить своє Я, ніби його до цього десь забули.

Якщо вам здається, судячи з назви, що Iris Noir - вечірній аромат, то ви помиляєтеся. Якраз навпаки.

Уявіть собі лимон, зацукрований у банці, до якого додали аромат темного ірису та злегка притрусили косметичною пудрою і зовсім трішки присипали вологими, статусними пачульками.

Варто зазначити, що масло чорного ірису вартує страшенно дорого у світі парфумерів. Це надає аромату ще більшої вартості в моїх очах, коли дивлюся на цей скляний пузир.

На жаль, навіть напрям не можу правильно сформулювати. А ще не можу зрозуміти чому він мені навіює якісь аромати від Tom Ford. Боюся помилитися, тому не буду порівнювати. Скажу просто - це класичний, французький аромат мами у моєму дитинстві (1980-90 рр), але без нот ретро чи бабусиних скринь.

Iris Noir політкоректний, чудово підійде під офісний лук, у приміщенні нікого не задушить своєю холодною пудровістю. Надає легкості та ігривості, коли одягаю шовкову сукну чи якийсь довгий сарафан у стилі бохо. Ніяк не асоціюється він з гранжем чи кежуал стилем. Ну от ніяк.

Yves Rocher жіночий «тихуша», який не буде йти попереду своєї господині, але приверне до неї увагу коротким, дзвінким шлейфом.

Стійкість на холодній шкірі 2-3 години, але за цей час він дає набагато більше енергії своєму носителю, ніж деякі розпіарені люксові аромати.

Той випадок, коли якість перевищує ціну. Хоча, піймала себе на тому, що навіть не знаю, скільки ж насправді Yves Rocher Secrets d`Essences Iris Noir зараз коштують…