krislemly

Бананова насолода для волосся.

Бананова насолода для волосся.

Привіт-привіт!)

Сьогодні у нас на огляді остання масочка з подарункового боксу Garnier Маску 3 в 1 "Банан" живлення для сухого і дуже сухого волосся, відновлення для пошкодженого волосс.

Обʼєм: 390 ml.

Пакування: велика баночка з матового пластику з яскравими малюнками банана та яскраво жовтого кольору кришечкою. Захисна мембрана відсутня.

Аромат: із всіх масок з боксу саме аромат цієї сподобався найбільше, яскравий та солодкий.

Консистенція: густа, навіть дуже, але при цьому зовсім не масляниста. Вона легко розприділяється по волоссю та так само легко змивається.

Моє волосся: довге, доволі густе, може виглядати тьмяним та сухим. Тому для мене важливо, щоб маска зволожувала довжину та додавала блиску.

Використання: наношу її на вимите, трішки підсушене полотенцем волосся. Та залишаю приблизно на 15-20 хвилин, поки роблю всі інші бюті-процедури. Змиваю холодною водою.

Враження від використання: Маска в хорошому сенсі трішки обтяжує пасма - не жирніть, а просто робить їх щільнішими. Волосся не електризуються і не стирчить, виглядають дуже доглянуто.

Дійсно відчувається зволоження. Тому я дуже нею задоволена і напевно з всієї серії цих масок, що я пробувала, саме бананова сподобалась найбільше.