Pilirina 💛💙

Аромат-легенда та найкрасивіші парфумерні пачулі від Tom Ford 🍃

Аромат-легенда та найкрасивіші парфумерні пачулі від Tom Ford 🍃
Аромат-легенда та найкрасивіші парфумерні пачулі від Tom Ford 🍃

Аромат пачулі відноситься до типу деревних і має теплий, солодкуватий запах. Їх можна відчути по земляному запаху: тягучі, насичені, трав'янисті, гіркувато-димні, смолисто-терпкі. Особисто я найбільше люблю пачулі у парфумах, бо вони надають ароматам статусність та благородство.

А ще, говорять, що аромат пачулі притягує багатство. Ну поки півцарства в мене немає, але помітила з власного досвіду, що подібним ароматам віддають перевагу люди з достойним мішечком грошей за плечима.

Аромат-легенда та найкрасивіші парфумерні пачулі від Tom Ford 🍃

Це не ніжнятина, якщо судити по флакону аромату. Ноу! White Patchouli - насичений білоквітковий аромат створений на землистій пачулієво-масляній базі з яскравою зеленою нотою. Чітко відчуваю жирну, масляну бордову троянду на задньому фоні композиції та чуттєві білі півони. Весь мотив композиції аромату створюють пачулі та ладан, які грають, ніби на приспіві - то то лізуть вперед, то виштовхують щось інше з піраміди, але не надовго. Але ладан не церковний, деревний.

Читала, White Patchouli викликає ментальну асоціацію з цукерками "Сніжок" із босоногого дитинства 90-х. Погоджуюся, щось у цьому є, адже сам аромат холодний, із відстороненим звучанням і ні на що не схожий, у стилі Tom Ford. Дорогий за звучанням та враженням.

Стійкість - кілометрова, шлейф - довжелезний.

Можна сто разів зайти самій до себе у кімнату протягом дня і кожного разу по-новому відчувати, ніби ти тут тільки-що хтось розпилив аромат Tom Ford. Достатньо кількох пшиків і будете пахнути добу. Patchouli вистачить на кілька років так точно.

Мені більше додати нічого. Його варто просто спробувати.

Цей аромат 💣💣💣!

Дуже жаль, що вже є знятістю… Тож, будьте обачливі та перевіряйте батч-коди флаконів White Patchouli перед покупкою. Парфум ще можна дістати, але ціни на нього злетіли до зірок, тож, він не може коштувати стандартно, як інші аромати від Tom Ford! 🌟

PS Здивувалася, коли Баюн ходив цілий день за ароматом, шукав його у будинку, сидів зі мною у квітах і вдихав пачульки з флакону. Навіть моєму коту сподобався Tom Ford 😂 Мабуть, у мене вже й кіт став парфумерним гурманом 🙈😂