Турбота про малечу від Dove
Тут про корисний товар для матусь, їхніх діток і не тільки😉
Взагалі це гель для купання малят, але я купувала для сина для миття рук.
А по відгуках деякі дівчата використовують як вмивалку для обличчя.
Нажаль, моя дитина має атопічний дерматит і я не купаю його з гелями, купаю в звичайній воді, мию голову шампунем від Hipp і шкіру змащую емолентом.
Тож цю баночку я придбала дитині для самостійного миття рук. Так як тверде мило вискользує з ручок, звичайні антибактеріальні мила дітям використовувати не рекомендують. Тож я шукала оптимальний та зручний варіант, щоб моя майже трирічна дитина могла сама помити ручки. Зараз такий період (дай, Боже, мені сил цей період перетерпіти і не вийти з вікна😌😂)що він іноді пручається і не хоче цього робити. А тут йому дуже подобається, бо це тільки його банка, вона «дитяча»😌.
Флакон з переробленого пластику та має супер зручний дозатор. Він дозує малу порцію мила якраз на раз помити , не тече👍
Гель має дуже гарний склад без штучних фарбників, сульфатів та SLES.
Детальніше склад: Water (Aqua) – вода; Glycerin – пребіотичний зволожувач ; Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Methyl Lauroyl Taurate – Мʼякі миючі компоненти ; Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer – забезпечує насичену густу текстуру; Sodium Benzoate – захищає від небажаних бактерій; Glycol Distearate – робить гель кремовим та білим ; Caprylyl Glycol – увлажняє шкіру ; Stearic Acid – живить шкіру; Tetrasodium EDTA – допомагає запобігти негативний вплив примісей з води на ефективність та вигляд продукту; Sodium Hydroxide, Citric Acid – забезпечує нейтральний рН продукту для шкіри дитини.
Консистенція напівгуста, не прозора. Запах майже нейтральний.
Піниться добре, достатньо одного натискання. Дуже приємна ніжна піна, шкіру не сушить.
Висновок-це дуже класний гель-мило для малечі👍👍👍
А також точно підійде як мило для всіх, хто має чутливу шкіру.
Коментарі (0)