Zera Khaibulaeva

Турбота про малечу від Dove

Турбота про малечу від Dove

Взагалі це гель для купання малят, але я купувала для сина для миття рук.

А по відгуках деякі дівчата використовують як вмивалку для обличчя.

Нажаль, моя дитина має атопічний дерматит і я не купаю його з гелями, купаю в звичайній воді, мию голову шампунем від Hipp і шкіру змащую емолентом.

Тож цю баночку я придбала дитині для самостійного миття рук. Так як тверде мило вискользує з ручок, звичайні антибактеріальні мила дітям використовувати не рекомендують. Тож я шукала оптимальний та зручний варіант, щоб моя майже трирічна дитина могла сама помити ручки. Зараз такий період (дай, Боже, мені сил цей період перетерпіти і не вийти з вікна😌😂)що він іноді пручається і не хоче цього робити. А тут йому дуже подобається, бо це тільки його банка, вона «дитяча»😌.

Флакон з переробленого пластику та має супер зручний дозатор. Він дозує малу порцію мила якраз на раз помити , не тече👍

Гель має дуже гарний склад без штучних фарбників, сульфатів та SLES.

Детальніше склад: Water (Aqua) – вода; Glycerin – пребіотичний зволожувач ; Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Methyl Lauroyl Taurate – Мʼякі миючі компоненти ; Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer – забезпечує насичену густу текстуру; Sodium Benzoate – захищає від небажаних бактерій; Glycol Distearate – робить гель кремовим та білим ; Caprylyl Glycol – увлажняє шкіру ; Stearic Acid – живить шкіру; Tetrasodium EDTA – допомагає запобігти негативний вплив примісей з води на ефективність та вигляд продукту; Sodium Hydroxide, Citric Acid – забезпечує нейтральний рН продукту для шкіри дитини.

Консистенція напівгуста, не прозора. Запах майже нейтральний.

Піниться добре, достатньо одного натискання. Дуже приємна ніжна піна, шкіру не сушить.

Висновок-це дуже класний гель-мило для малечі👍👍👍

А також точно підійде як мило для всіх, хто має чутливу шкіру.

Турбота про малечу від Dove
Турбота про малечу від Dove
Турбота про малечу від Dove
Турбота про малечу від Dove