alena.rosee

Fantasy Community Perfumes ✨ Confetteria ✨

Зовсім недавно я випадково познайомилась з брендом

Fantasy Community Perfumes.

Американський бренд родом із Техасу, тому одразу стало цікаво, що це, що вони випускають і головне - як це пахне?

Одразу згадався добротний каліфорнійський бренд Alexandria Fragrances, якість сировини яких просто перевершує очікування і цінник, а знамениті Fructus Virginis навіть приємніші на мій (та і не тільки мій) смак за оригінальний прототип - Lost Cherry TF.

У бренда поки що не так багато ароматів і всі вони датовані 2022 роком, що приємно - бренд представлений в найбільшій онлайн-бібліотеці парфумів .

Пакування:

Сам флакон дуже схожий на 30-ки Джо малона, не розручується, завальцован на виробництві.

Також в асортименті представлені міні-флакони на 11 мл та семпли.

При покупці флакону на 30 мл можна вибрати наявність фірмової коробці чи ні, але навіть якщо флакон без коробки, він приходить в запаяному фірмовому пакеті. Тобто і така версія годиться , наприклад, на подарунок.

Спрей натискається м'яко, робить хороший достатній пшик, як хмаринку.

Ще приємно здивувало, що на флаконі саме принт фарбою, а не наклейка чи плівка.

Емблема бренду - це Фея на Місяці, виглядає досить фантазійно.

Так що ж там за аромат?

Верхні ноти: Зелені ноти, Бергамот, Апельсин і Лимон;

ноти серця: Пачулі, Магнолія, Жасмин, Персик і Кедр;

ноти бази: Боби Тонка, Геліотроп, Ваніль, Мускус і Груша.

На старті починається аромат бризками цитрусового - грушевого лимонаду 🍋🍐з краплинкою бергамоту, саме ефір бергамоту дуже відчувається в перші хвилини після нанесення.

Далі аромат розкривається досить свіжими фруктовими нотками джелато 🍦та ніжними квітковими акордами🌸, до яких поступово, наче маленькими ложечками , додається кремовість вершкових профітролів🍰,

пудровість кожиці персика 🍑та ванільна м'якість🧈.

Аромат округляється та розслабитись до ніжніше-ніжного і м'якіше - м'якого йому не дають строгі Пачулі🌱 та деревяшечний Кедр🪵.

Асоціації:

Не дивлячісь на назву та дизайн флакона, Confetteria не має приторності, солодкості, гурманіки, але має добрячий такий характер.

Це як десерт , який неможливо з'їсти, він манить, кличе, але він десь там, у ваших планах чи фантазіях.

Так і тут, переливи нот змінюються швидко і після ковтка досить ароматного лимонаду, ви вже десь на Адріатичному побережжі чекаєте свої каннолі з начинкою із маскарпоне.

Початок весни, італійське сонце гріє поки що лагідно.

Віє теплий вітер і поривами, інколи, доносить до вас аромати середземного саду, де вже розквітли магнолії, ранні жасміни, починають квітнути персикові дерева.

Сонце світить прямо в очі, засліплює і від того становиться якость радісно на душі,  спокійно, наче після сеансу медитацій. 🌞

Це як стильна людина без вичурності, але яку хочется розглядати та брати з неї приклад. Аромат немов невидимий фільтр в інсті.

З ним це Ви, але трошки яскравіше, трошки краще. Немов та сама, краща версія Себе.

Нереально компліментарний!

Я не могла втриматись від цікавості і відкрила посилку на пошті, зробила пшик на вулиці і пішла пару кварталів додому.

Була сонячна погода, легкий вітерець, та навіть з одним пшиком я чула як аромат огортає мене, неначе грає першими соковити акордами. Поки я поверталась додому ті декілька вулиць та зайшовши в магазин за продуктами -  почула компліменти від незнайомих чоловіків.

"Оце ефект! " подумала я "І це 1 пшик" 😁

Чомусь з цим ароматом люди так і хочуть з вами поговорити , щось сказати , тому якщо вам сумно чи хочется почути щось приємне - цей парфум саме те що треба)))

Стійкість також радує.

На шкірі до ванни, тобто аромат на мені протримався з раннього обіду до опівночі. На волоссі (я вже вдома зробила 2 пшика) тримається досі, тобто до миття волосся легкий аромат буде з вами.

Вночі я також відчувала від волосся легкий фльор. 🌚

Сама композиція: Я буду не я, якщо не помічу той факт, що цей аромат схожий на один із ароматів Теренци з колекції Сузіря .

Але , без насиченого фірмового Теренцинського мускусу. Тобто, якщо хочется чогось такого, зробленого дуже добротно, але без 100 порцій мускусу - цей варіант оптимальний.

Ну і навіть, якщо б аромат був зроблений зовсім не схожим на Теренци, а на щось інше, він все одно, з перших пшиків та першого нанесенння дуже асоціюється з Італією.

Дякую за увагу 💕