Strange Love

Молекулярне відновлення волосся K18: Мій досвід

Молекулярне відновлення волосся K18: Мій досвід

Після повного курсу (а це 5 процедур поспіль), я з великим задоволенням можу сказати, що моє волосся, яке висвітлювалося двічі за останні 6 місяців, виглядає майже так само, як натуральне до втручання.

Посічених кінців майже немає! Це найголовніший ефект, на який я так сподівалась. Після першої процедури я помітила, що волосся стало більш м'яким і слухняним. Вже тоді посічені кінчики стали менше помітні, а після п'ятої - практично зникли. Є поодиноке посічене волосся в зоні навкого обличчя, але по довжині його майже немає.

Після курсу K18 волосся стало виглядати здоровим і доглянутим. Воно стало більш блискучим, шовковистим і слухняним. Зріз виглядає акуратним і здоровим. У мене в принципі від природи жорстке та пористе волосся, а після блонду воно зазвичай взагалі відвалювалося. А зараз з блондом волосся таке ж, як і до висвітлення. Звісно, не зрівняти з гладкою і тонкою волосиною, як буває у декого від природи, але для мене такий результат уже фантастичний.

Загалом, я дуже задоволена результатом використання засобу K18. Це ефективний засіб, який допомагає відновити пошкоджене волосся. Я рекомендую його всім, хто хоче повернути волоссю здоровий вигляд. Я придбала ще 10 мл.

Також врахуйте, що на всіх фото на волоссі немає жодної масочки ти кондиціонеру: їх заборонено використовувати на період перших 5 процедур. Тобто так моє волосся виглядає лише після шампуню, адже К18 не має кондиціонуючої функції. Уявіть, як моє волосся тепер буде виглядати після використання кондиціонеру та маски. Не можу дочекатися, щоб повернутися до свого рожевого тонуючого бальзаму. Я сумувала за ним.

Молекулярне відновлення волосся K18: Мій досвід


⚫Слідуйте інструкції на упаковці. Засіб K18 потрібно наносити на чисте вологе волосся, одразу після використання шампуню.

⚫Використовуйте засіб регулярно. Для отримання найкращого результату рекомендується нанести засіб K18 5 разів поспіль, а потім не рідше двох разів на місяць.


⚫Не використовуйте засіб K18 разом з кондиціонуючими засобами. Засіб K18 є молекулярним відновлювачем, який проникає всередину волосся і відновлює його структуру. Інші засоби (маски,бальзами, кондиціонери) можуть перешкоджати цьому процесу.


Я впевнена, що ви будете так само задоволені результатом використання засобу K18, як і я.