Моя колекція червоних ЗВИ ЧАЙНИХ лаків
Komilfo ArtiLux - тон 025
Моя історія користування звичайними лаками почалась з лаку Komilfo ArtiLux. Тож почну з нього. Це був мій перший манікюр звичайним лаком, котрий я тоді вважала вдалим. Купила цей лак і матовий топ. І промучилась з його капризністю. У нього трохи густа текстура і повозитится з ним як новачку буде коштувати забагато сил. Тож закинула його і буду пробувати працювати з ним вже зараз, через півтора року користування звичайними лаками.
На сайті його немає, тож рухаємося далі.
Nogotok 60 Second - тон 213
Цей відтіннок значно світліше за попередній, але все в тій ж глибокій гамі темних червоних вишневих кольорів. Бюджетний і за свої гроші просто пречудовий лак! Запах в нього різкіше ніж мої всі лаки согодні на огляді, сказала б це, як на мене, найбільший його мінисус. Текстура трохи рідкувата, тож продукту треба наносити небагато щоб не було затьоків. Але потрібен ч ерез це другий шар, бо будуть пробіли.
Topface Lasting Color - тон 046
Це ідеальний лак як на мене. Topface Lasting Color вже давно підкорили моє серце за зручний пензлик, легкість в наносенні, масляну тексуру лаку, яка не густа і не схоплюється швидко. І за це все ви отримаєте бюджетний лак. Планую окремий огляд на ці лаки, бо зібрала їх за півтора року чимало. Єдине що фото на сайті не відповідають дійсності, тож дивіться подібні огляди щоб не отримати не той колір що хотіли. Ну і тон саме цоього лаку закриває мою колекцію темних червоних і переходжу до світлих.
Topface Lasting Color - тон 079
Це лак тієї ж лінійки. Класичний насичений червоний в моєму розумінні як його всі і уявляють. Можна купити його як перший лак, якщо ви є прихильницею червоного. Я можу ще багато співати оди саме цьому бренду, але залишу їх на потім.
Сatrice iconails Gel Lacquer - 02 Blody Mary To Go
І фіналіст на согодні, який буде моєю виш енкою на торті лак від Catrice. Тут просто класика за свої гроші. Новий лак для мене. Але його всі хвалять. Похвалю і я. Це приємній лак, легкий в користуванні, з гарним акуратним пензликом, якщо у топфейс з пензлями якість гуляє. То від катріс в мене вже 3 лаки і у всіх вони якісно підстрижені і завжди одної форми.
На моєму ютуб каналі є відео саме з цим лаком. Якщо цікаво, то ласкаво прошу до мене) -
Поки це вся моя колекція червоних, та я ввжаю що і достатня як для мене одної. Сподіваюсь цей блог був вам корисним. До зустрічі і беріжить себе!
Коментарі (0)