Alina_Demchenko

#parfummakeupclub : Найскладніший вибір для парфумового маньяка

Аромати для мене мають певне значення. Вони здатні створити настрій, історію і образ. Вони можуть мене заспокоїти, подарувати тепло, або навпаки зробити енергійною та охолодити. Я думаю багатьом авторам цей конкурс дався так само складно як мені, бо вибрати три, це значить сказати іншим що вони не достойні)

Тому в мене були певні крітерії для цього конкурсу :

1) Як часто я їх наношу

2) Фаворит серед сезонних парфумів

3) Який аромат би повністю мене описав би.

Я не брала до уваги аромати, які в мене в форматі реплік, не брала і ті, які нещодавно з'явились а також пробники. Можливо через пів року цей топ зміниться, а можливо і ні.

#parfummakeupclub : Найскладніший вибір для парфумового �маньяка

Почну я саме з цього аромату по декільком причин. Перша : по факту він основа моєї парфумерної залежності, він став першим, хто більш менш приблизив мене до мого Я. Ну а ще, це третій флакон данного аромату і проігнорувати його я не могла.

Аромат в мене 9 років .

Цей аромат я люблю носити восени, особливо в сезон дощу. Він зігріває мене, наповнює серце спокоєм. Чарівні солодкі ноти з невеликою гостринкою роблять для мене осінь - чимось магічним і бажанним. Троянда, наче покрита краплями дощу, перемішалась с запахом опалого листя. Золоті фарби навколо стають яскравішими, коли я наношу цей аромат.

Яскраво відчувається троянда, яка перемішалась с деревиною, пачулі та перцем. На старті трошки проявляється кислинка, яка викликає бажання попити чаю з лимончиком та з'їсти щось солоденьке. Але ця кислинка не тримається довго, вона за секунду перетворюється на одурманюючий солодкий аромат, який здатен загіпнотизувати.

Ноти які заявлені:

Розовий перець та бергамот на старті ( чую перець і в середині, а ось бергамот дає більш цедровий присмак, а ніж цитрусову свіжість).

Троянда, Пачулі і Гаяк ( це комбо і створює цю східну композицію, яка наче пустеля на закаті - палка і трошки охолоджує)

Кедр, Бензоіл та Аміріс ( ця база майже класична для східних ароматів і якщо чесно, я все життя вважала що там десь є Сандал, але ні, його нема. Його фантомну присутність дають ці бальзамічні ноти)

Цей аромат гіркий та солодкий водночас, солодкий та трав'янистий. Він міняється, наче хамелеон і дуже стійкий.

Так, він мені інколи набридає (навіть більше ніж інколи), але я все ж таки до нього повертаюсь. Це кохання, зі всіма взльотами і падіннями, з пристрастю та спокоєм. Я його можу не носити рік, але потім, так сумую без нього.

З цим ароматом ми познайомились випадково. Зустріч, яка подарувала мені ідеальний літній аромат, яким я вже навіть маніпулюю. Почалось це з мініатюри. Одразу скажу : я полюбляю більш східні аромати, але в літку ж щось треба носити)

Комусь, IN2U може здатися нудним. Це такий класичний свіжо-цитрусовий аромат, аналоги якому можна знайти за 5 хвилин. Аромат на межі унісексу, прекрасно підійде для спеки та для тих, кого не дратує аромат лимону та грейпфруту.

Завдяки цитрусовим нотам, він легко освіжає, а ось завдяки трав'янистим нотам, дають йому гірчинку і прибирають дешеву солодкість, яка так притаманная цитрусовим ароматам. Він квітково-східний, а основними акордами є цитрусові, фужерні та пряні ноти.

Не дивно що я взяла його у об'ємі 150мл. Він свіжий, але трав'янистій та ваніль с кедром - роблять його ідеальним для мене .

Його ноти доволі прості, але витонченні в той самий час.

Рожевий грейпфрут, бергамот та листя смородини при старті( першим чую солодкий грейпфрут, а вже потім гірчинку бергамоту та трав'янистість).

Кактус і орхідея у середині ( ось чесно кажучи ніколи про них не думала, хоча мабуть саме кактус і дає стійке відчуття прохолоди , а орхідея дає ту нотку яка робить аромат моїм).

Ваніль, красний кедр та амбра в базі . ( Ваніль то мій маст хев в ароматах, а кедр надає аромату більшої серйозності).

Ще одна особливість цього ароматі саме для мене : він виправляє та згладжує "кути" у інших ароматів. Коли мені не подобається як звучить якийсь аромат при певних умовах або мені потрібно прибрати приторну солодкість - я перекриваю цим ароматом. І це неймовірно, як він розкриває інші аромати. Я полюбила носити цей аромат в зимку, трошки додавши мускусу чи троянди від якогось іншого аромату. Домінує IN2U, авжеж, але стає прекрасним у будь яку погоду. Цей аромат, я однозначно люблю і він був би в цьому топі 100%.

Моє парфумове я.

Я обожнюю серію Black Opium дуже давно. Класична версія давала якусь грайливість, але мені завжди чогось не вистачало. Хоча в мене є класична і я її люблю, але коли я почула вперше Intense ... Це було наче в фільмі. Моє серце наче перестало битися і час застив на місці. Це було так не звично... Якщо класичная версія майже одразу наповнювала все кокетливою солодкістю, то ця версія була інакшою. Вона була готичнішею, іншою та більш дорослою. Intense версія - наче зішла з екранів кінотеатру 50х років, вона наче Вільгільміна для Дракули, наче героїня нуару.

Ожина і алкоголь одурманює з першої секунди, наче вечірнє побачення. Одразу, відчуваєш гірку каву та солодкий жасмин.

Аромат терпкий, характерний та солодкий. Він може прийтись не кожному до смаку.

Саме з цим ароматом я асоціююсь у людей які зі мною працюють, саме амбасадором Black Opium Intense я повинна стати.

Тільки цей аромат не дає мені впасти в депресію в зимку. Саме він мені зігріває, саме він мене заспокоює. Цей аромат містить в собі все що я люблю, він повторює мій характер , наче це дзеркало. Завдяки цьому аромату я зрозуміла, як по різному може звучати парфум, як багатогранно він може розкриватися.

Я начу відчуваю на дотик теплий, але колючий плед, який наче не подпускає до себе, а потім дарує тепло, коли трошки звикаєш до нього.

По нотам він і простий і дивовожний водночас.

На старті : ожина і абсент (гіркий, кислий , він наче проходить по горлу , наче текіла, яка спочатку прохолодно потрапляєть до рота, а потім з теплом розтікається по горлу)

Середина: Кава, Жасмин та квіти апельсину ( тепло і ніжність і одному флаконі. Ноти які роблять його східним, важким, але таким звабливим)

База: Ваніль, Сандал та Лакричник ( Ваніль та Сандал це завжди моя любов і описувати їх нема сенсу).