olena_glossy

Засоби з лінійки L'Oreal Paris Revitalift Clinical Vitamin C #testmakeupclub

Засоби з лінійки L'Oreal Paris Revitalift Clinical Vitamin C #testmakeupclub

Два тижні тому я отримала свій перший бокс від MAKEUP і чудову можливість спробувати нові для себе продукти та поділитися своїми враженнями 😊.

Я замінила відповідні продукти зі свого щоденного догляду на продукти з боксу, тож поділюся думками як від окремих продуктів, так і про використання разом.

Декілька слів про тип моєї шкіри: жирний тип, з розширеними порами, схильність до появи комедонів і висипань. Прищі, на жаль, з’являються і як алергічна реакція на ряд спожитих продуктів. Помітних мімічних зморшок нема.

Почну з тканинної маски, адже це найпростіший спосіб спробувати, як шкіра реагуватиме на вміст Вітаміну С в засобах.

Тканинна маска добре зволожена, рідини, що містилися в пакетику, вистачило навіть для області шиї та декольте. Маска має зручне лекало та ідеально адаптується під форму обличчя. Додатковий бонус – 15 хв релаксу 💆‍♀️.

Виробник обіцяє: тканинна маска Ревіталіфт Вітамін С сприяє розгладженню текстури шкіри, надає більший однорідний тон, сприяє звуженню пор та розгладженню дрібних зморшок. Глибоко зволожує шкіру.

Моя шкіра відреагувала на маску на ура! Чоловік сказав: «Ця штука зробили щось з порами і їх реально менше видно». Такий результат помітила і я: пори значно звузились, на дотик шкіра була зволоженою.

У мене не виникло жодних зауважень до цієї маски. Обіцяний результат відповідає результату після використання.

Виробник пропонує наносити 2-3 краплі сироватки щоранку та/або щовечора на очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей. Вранці потрібно використовувати сонцезахисний засіб із фактором захисту не менше SPF 15.

Я встигла протестити використання двічі на день, лише зранку та лише ввечері 😊

Сироватка мені сподобалась. Вона прозора з жовтуватим відтінком. Зберігаю її в холодильнику. Розхід невеликий, аромат і консистенція приємні. Після нанесення вона швидко вбирається, залишаючи шкіру гладенькою. Однак, я помітила невелику липкість після застосування ввечері, коли перекрила її кремом. Щока трішки прилипла до наволочки, на якій потім залишилась світло-жовта пляма. Можливо, сироватка «не подружилася» з моїм кремом, але і по відчуттях наніч хочеться іншого продукту. Тому цю сироватку залишила для використання зранку.

Виробник обіцяє: сироватка надає більш рівний тон шкіри, сприяє звуженню пор та розгладженню дрібних зморшок.

Хоч і користувалася продуктом не так довго, частково вирівняти тон шкіри вдалось: плями від прищів стали менш помітні. Я задумувалася над придбанням продукту з вітаміном C задовго до отримання цього боксу, оскільки він сприяє зміцненню судин, і у мене є кілька помітних судин на крилах носа. Про результат казати рано, судинки на місці, але шкіра в цій зоні стала світлішою. Тож буду користуватися сироваткою вранці та надалі дивитися на результати.

Виробник обіцяє: запобіганню фотостаріння, сприяє зменшенню пігментних плям на шкірі, сприяє зменшенню дрібних зморшок, підходить як основа під макіяж.

Перше враження від флюїду бомбезне. Консистенція нагадує молочко білого кольору, що добре впитується. Перед використанням флюїд потрібно збовтати.

Виробник зазначає, що флюїд можна наносити щоранку в якості зволожуючого догляду, або як завершальний етап догляду, та перед нанесенням макіяжу. Проте для жирного типу шкіри цього флюїду було недостатньо для зволоження. Шкіра наче і не стягнута, але дуже швидко починає блищати. Ввечері хочеться якомога швидше змитися та гарно зволожити шкіру. Тому під флюїд я б радила давати ще щось для зволоження.

Також виробник вказує, флюїд підходить для використання із сироватками L'Oreal Parіs, зокрема, із вмістом вітаміну С*. На жаль, для жирного типу шкіри ці засоби між собою абсолютно «не дружать». Після сироватки флюїд починає скочуватися «ковбасками» зі шкіри.

Тож сироваткою і флюїдом я планую продовжити користуватись, але флюїд використовувати з іншим зволожувальним засобом, а сироватку – з іншим засобом з SPF.

Щодо запобігання фотостарінню та пігментних плям, потрібно трохи більше часу, щоб побачити результат.

Цей продукт, на жаль, мені не підійшов. Він більше схожий на гель, ніж на пінку. Для ранкового вмивання мені було потрібно 1,5-2 натиски (дозатор зручний), для вечірнього (після міцелярки та гідрофільної олії) – 2-3 натиски. При меншій кількості відчувалось недоочищення. На жаль, ця пінка сильно сушила мою шкіру, і я відчула стягнутість. Тонік і крем ситуацію не дуже рятували. На третій день експерименту шкіра на крилах носа почала лущитись, а все обличчя ще сильніше жирніло. З’явилися висипання. Я терміново відклала цей засіб. Завдяки моїй швидкій реакції мені вдалося доволі швидко повернути шкіру до попереднього стану (маска якраз частково зняла ці висипання).

Пінку залишала для використання в зоні лопаток. Лише тут у мене є декілька пігментних плям, тож було б круто, якби вдалось їх зменшити.

Мої враження від продуктів лінійки Revitalift Клінікал з вітаміном С ймовірно будуть більш релевантними для дівчат з жирним і комбінованим типом шкіри, але важливо пам'ятати, що кожна шкіра індивідуальна і реагує по-різному на косметичні засоби.