Олена В

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Моя підбірка буде простою,але для мене особливою. Кожен цей аромат асоціюється у мене з якимись подіями,відчуттями,почуттями і навіть кольорами.

1.Burberry Body.

Належить до групи шипрових фруктових. Body вийшов на світ в 2011 году.

Парфюмер: Michel Almairac.

Верхні ноти: Персик, Полин та Фрезія;

Середні ноти: Троянда, Сандал и Ірис;

базові ноти: Мускус, Кашемірове дерево, Ваніль та Амбра.

Колір,з яким асоціюється цей аромат, білий.

Саме з цим ароматом у мене дуже довга історія. Я зробила замовлення прям перед війною. В замовленні був цей пробник. Звичайно я його не отримала із-за подій.

І лише згодом влітку 2022 я замовила знову цей аромат.Пробник, а потім, закохавшись в аромат, і мініатюрку.

Для мене він і досі самий-самий. Це аромат надії на краще. Коли я його наносила тієї весни,я відчувала спокій,затишок,впевненість. Дивно,ніколи б не подумала,що аромат може бути таким життєдайним. Я наносила його і бачила себе в сонячному дні в мирній Україні. Всі щасливі і безтурботні. Жодні парфуми за все моє життя не давали такий спектр позитивних емоцій як ці.

Це складний квітковий букет: троянда,трохи персика,ірис,фрезія та сандал. Післясмак-ваніль.Не чую полин. Тягучий,переливаючийся, амбра звучить огого як. Не набридає,не душить. Шлейф слабкий,звучить близько до тіла. Стійкість 3-4 години. Кажуть,що взимку він огортує як плед. Не знаю,не дожив до зими у мене. Але в дощ-ідеальний,британці ж люблять дощ.

Для мене це і є "запах щасливої жінки".

2. Moschino Toy 2.

Це грайливий,драйвовий літній аромат. Запах шампанського чи цукерок "Дюшес". Така собі хмарка радості. Прекрасно носяться в спекотну чи просто теплу літню чи весняну погоду. В спеку від них віє прохолодою і легким дебошем))). Дуже легкий ,але досить простий аромат. Ідеальний для гарного настрою. Аромат безтурботності і літа. Шлейфа не буде,але сам аромат відчуваю 2-3 години. У мене був пробник і залишилася крапля в мініатюрці.

Toy 2 вийшов в 2018 році,парфюмери Alberto Morillas та Fabrice Pellegrin.

Верхні ноти: Яблуко, Мандарин та Магнолія;

Середні ноти: біла смородина, Піон та Жасмин;

Базові ноти: Мускус, Amberwood та Сандал.

Я відчуваю яблуко, цитрус ,піон дуже виразно. Потім ніжно сандал. Просто ,але дуже лаконічно.

Колір ,з яким асоціюється, лимонно-жовтий.

3.Furla Preziosa

Це новий аромат у мене,але я в нього вже встигла закохатися.

Група східні квіткові. Preziosa вийшов в 2020 году.

Парфюмер: Alex Lee.

Верхні ноти: Шафран, Розовый перець та Бергамот;

Середні ноти: Троянда, Герань та Фрезія;

Базові ноти: Ваніль, Амбрамон, Замша.

Колір,з яким асоціюється, жовтогарячий.

Це якийсь вибух відчуттів. Я не очікувала від Furla такого яскравого аромату.

Сонячний,енергійний, гарячий,розкішний аромат троянди та герані,розового перцю, ванілі та вкінці дійсно якась шкіра чи замша. Одна людина сказала мені,що це клон Roses Musk,Montale. Інша що їй нагадало Mancera Roses Vanille.

А мені цей аромат нагадав солодкий мед в сотах в селі,пилок який потрапив до носу,жовті квіти. Це щось неймовірне. Як для осені-це вогонь. Це просто неймовірно прекрасний, поетапно розкриваючийся аромат, ніша однозначно. Якась невідповідність з ціною. Бо за нього можна платити й більше.

Цей аромат буде прекрасно грати в холодну погоду,гріти,огортувати сонцем і теплом. А зараз в такі чудові осінні дні він солодко грає на сонці.

Неймовірно стійкий,звучить годин 8 а то і більше. У мене і на ранок запах квітів та легкої ванілі. Чоловік зранку понюхав на руці і цей аромат звучав йому половину дня.

Дуже дякую за увагу!