wowmom

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт, красуні!

Якщо б я знала, що коли почну висвітлювати волосся, буду мати стільки проблем, в житті б цього не робила:-) (хоча кого я обманюю?).

Тепер без шампуню/маски/кондиціонеру/термозахисту/олії не обходиться жодне миття голови, і саме на пошкошкодженому волоссі, звичайні засоби з масс-маркету або не працюють, або працюють погано.
Тому для себе я намагаюся обирати професійні лінійки, які допомагають підтримувати нормальний стан пасм, поки вони не відростуть, і я їх не зріжу.

Отже, сьогодні хочу розповісти про серію Food For Soft від професійного американського бренду Matrix, яку я отримала на тестування, за що велике дякую Make Up.

#testmakeupclub

Окрема вдячність за красивий вмісткий рожевий шопер! Такі штуки в хазяйстві 100% згодяться. Зараз його постійно ношу з собою.

Шампунь має дуже приємний аромат, такий собі унісекс, бо я наче чую нотки чоловічого одеколону.
Піниться добре, волосся промиває з першого разу. З ним голова чиста 2 дні стабільно.
Розхід у шампуня дуже маленький, бо на одне використання, його потрібно зовсім небагато.

Кондиціонер має таку саму приємну віддушку, як і шампунь. Текстура щільна, кремова, розподіляється по волоссю без проблем.

Але, головне, це те, як він діє! А діє кондиціонер дуже класно: зволожує, поліпшує розчісування, додає блиску. Він мені дуже сподобався.

Маска трохи густіша за кондиціонер, та проблем з нанесенням не виникає. Вона наче обгортає всі волосинки, і робить їх дуже слухняними. Вона приємна у використанні, гарно зволожує, проте для повноцінного відгуку, треба більше часу.

Окрема любов, багатофункціональна маска, яку тепер точно доведеться купувати у повному об'ємі, бо вона дуже крута. Робить волосся м'якіше, не жирнить, служить, як термозахист. До того ж в неї такий приємний запах, який довго тримається.
Дозатор розпилює маску маленькими крапельками, тому користуватися засобом легко, і економічно.

Matrix Food For Soft - класна лінійка догляду за волоссям, яка направлена саме на зволоження! Навіть , якщо засоби "зайшли" для пошкодженого волосся, то впевнена, вони сподобаються багатьом.

Всім дякую за увагу 😘