🪽Kate Rina🪽

#parfummakeupclub,

#parfummakeupclub,

Три аромати , за які я отримувала компліменти і навіть сторонні люди цікавились у мене : «Чим я так смачно пахну? « Нажаль , в нішевій парфумерії не маю можливості купляти повні версії, беру відливанти. Ніколи не користуюсь одними парфумами , завжди підбираю під настрій , вбрання , та погоду!

#parfummakeupclub,

Парфумована вода Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock

У ароматі відчувається французький шарм, розкутість, пишність квіткових і фруктових акцентів. Розкриваються парфуми нетривіальним поєднанням білої фрезії й терпкого бергамота, які обрамлені кисло-солодким сплетінням лимона й груші. Нотам серця характерне зважене, заспокійливе звучання гарденії, доповнене прохолодою апельсинового цвіту.

Гарний аромат, елегантни теплий, не приторний , з ванільним післясмаком . Ідеально , на прохолодну погоду !

Стійкість, як і у більшості Блек Опіум, дуже хороша.

Парфумована вода Parfums de Marly Delina La Rosee

Створений навколо ніжної симфонії турецької троянди, оповитої відтінками цитрусів, екзотичних фруктів, білого мускусу, ветиверу та деревини.

Верхні ноти: Груша, Лічі та Бергамот;

середні ноти: Турецька троянда, Півонія, Водні ноти та Квіткові ноти;

базові ноти: Білий мускус, Деревні ноти та Ветивер.

Легка версія класичної Деліни.

Цей парфюм я наношу коли почуваю себе «дівчинкою, дівчинкою» під сукні , романтичний настрій! Аромат ніжний, жіночий,ні з чим не зрівняний , стійкий. Ношу його весною, літом на вечір , і до середини осіні.

Парфумована вода Kilian Paris Good Girl Gone Bad by Kilian Refillable Spray

Стартові ноти ольфакторної піраміди відкриваються сяючими нотами апельсинового цвіту з Північної Африки та троянд, зібраних в Туреччині та Марокко. Наближаючись до серця, можна відчути метаморфози єгипетського жасмину Самбак, який відіграє фінальними водянистими акордами та хтивою туберозою. Відтепер, квіти Кіліану – ваш особистий сорт залежності.

Цей самий сексуальний парфум в моєму користуванні! За легендою Kilian: хороші дівчатка стають поганими після нанесення цього аромату на себе. Він не перевершений , не залишає не поміченою , дороге звучання . Я їм користуюсь у всі пори роки і він по сезонам по різному звучить ! Стійкий, дуже стійкий! Обожнюю його!